M
murat_trkmn
Ziyaretçi
Başarılar diliyorum
Arkadaşım vermezsen verme de buraya yazmana gerek yokOy moy yok
Bilmeniz gerek diye düşündümArkadaşım vermezsen verme de buraya yazmana gerek yok
Şakacı seniBilmeniz gerek diye düşündüm
Şakacıyim dimi
baya komiktiBilmeniz gerek diye düşündüm
Aman dikkat et fazla gülersen altına kacirabilirsinbaya komikti
Başkanım lütfen tartışma çıkaracak laflardan uzak duralımAman dikkat et fazla gülersen altına kacirabilirsin
Hadi git ötede oyna burdan ekmek çıkmaz.Aman dikkat et fazla gülersen altına kacirabilirsin
Bisi diyimmi siz baya sakaci bir arkadassiniz yasiniz kac 5 mii? Lunapark bir sonraki konuda.Aman dikkat et fazla gülersen altına kacirabilirsin
Çok komik aynn yaşım 5Bisi diyimmi siz baya sakaci bir arkadassiniz yasiniz kac 5 mii? Lunapark bir sonraki konuda.
Acaba partiniz sizi bu makama nasıl uygun gördüÇok komik aynn yaşım 5
Seni nasıl gördüler ise benide öyle gördülerAcaba partiniz sizi bu makama nasıl uygun gördü
Hiç sanmıyorum..Seni nasıl gördüler ise benide öyle gördüler
Tamam ya valla bu kadar ağlaman guzum böyle yapacağınızı bilseydim hiç yazmazdımJ
Hiç sanmıyorum..
Orta da ağlanacak bir durum yok aksine çok gülünç, partinizin güzel imajını bozmayın lütfen.Tamam ya valla bu kadar ağlaman guzum böyle yapacağınızı bilseydim hiç yazmazdım
Israrla tartışma çıkarmaktan vazgeçin.Tamam ya valla bu kadar ağlaman guzum böyle yapacağınızı bilseydim hiç yazmazdım