Herkese hayirli ramazanlar.bir sorum olacakti. (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Gonca

Ziyaretçi
Konu ile ilgili açıklama yapılacaktır. Tartışma yaratacak bir durum yok.

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Bizim partimiz silindiğinde neden 3 gün bekledik sayın yöneticilerim beni ve diğer başkanlarımı aydınlatır mısınız?

S

Sado55

Ziyaretçi
Üyelerimiz partiden çıksaydı geçmek için üç gün beklerdik sayın başkan, ancak partiden çıkmadık partimizi kapattık. Dilerseniz bunu destek kısmındanda yöneticilere sorabilirdiniz, hedef göstermeye girer sizinkisi.
Hedef gösterdiği yok başkanım. Sadece soru sordu bilgem başkan

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Sizin oyunu bırakıp hesabını başkasına veren ve o hesabın da Multi üyelikten dolayı banlanan kişinin bu tarz cümle kurması da şaşırtıcı
Sayin yoneticim arkadasimizin burayi muhatp gormesi konusunda hakli olabilirsiniz ancak konu sadece kisinin yorumu degil. Ve konu sahibi olarak ozur dilerim ama sadece bu yorumami cevap vericeksiniz

Ezel Mayıs

ADANA MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Baskanim ben anlatamadim galiba hedef yada baska bisi degil. Bana dokunmayan bin yil yasasin modunu birakin diyorum. Tabiki hakkimi ariycam. Varmi yokmu varsa size neden uygulanmadi yada boduna farketmez yoksa bize neden uygulandi.
Bilgem başkanım bu olay ilk yaşandığında yapmanız gereken şeyi şuan yapmanız? Burada herkes hızlı yükselir çabuk düşer, verdiğiniz yanıtlardan belli bir nefretinizin olduğu.

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Sizin oyunu bırakıp hesabını başkasına veren ve o hesabın da Multi üyelikten dolayı banlanan kişinin bu tarz cümle kurması da şaşırtıcı
Gonca hanım bu konuyla ne alakası var dahil olmak istemiyorum da şuan güvenlik açıgı var hani 👍

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Merhaba,
Partiniz neden silinmişti?
Sayin yoneticim baskanimiz ban yedigi icin ve partimiz 25 uye altinda kaldiginda sekreter atamasi yapilmadigindan resmi instagram hesabina itiraz edildiginde once partimizin iaede edilecegi sonrasinda partiniz silinmistir cevabi ile karsilastikk. Ve ceza alinmadigimiz soylenmesine ragmen hicbir partiye giremedik yada parti kuramadik.akabinde tekrar sordugumuzda zaten 1 gununuz kaldi cevabi alinca isleyisin boyle oldugunu dusunduk ama bugun tum arkadaslarinda dedigi gibi oyle olmadigini gorduk

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Bilgem başkanım bu olay ilk yaşandığında yapmanız gereken şeyi şuan yapmanız? Burada herkes hızlı yükselir çabuk düşer, verdiğiniz yanıtlardan belli bir nefretinizin olduğu.
Burda nefret yada kin yok ezel başkanım sadece güvenlik zafiyeti olduğunu belirtti doğal olarakta belirtti sizi tilt niye etti acaba?

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Sadece bunami katiliyorsunuz baskanim baska herhangi bir haksizlik gormediniz yani oylemi. Peki tesekkurler.
Öneri hakkında yorum yaptım başkanım da neden bana böyle bir giriş yaptınız anlamadım yani açmış olduğunuz konuda haklısınız yönetim gereken cevabı verecektir başka parti kapatıldığı zaman 3 gün beklemediyse sizin 3 gün beklemeniz yanlış tabiki

M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Konu ile ilgili açıklama yapılacaktır. Tartışma yaratacak bir durum yok.
Polemiği sakinleştirmek içinde emir başkanın forum engeli koymakta etik değilmi gonca hanım şimdi bende hakkımı arıyacam banada yasak konulacak dimi?

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Biz kimseden nefret etmeyiz. İnanin bu konunun sahsiniza munhasir birsey degil ne sizin nede partisinizn bununla alakasi yok.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Öneri hakkında yorum yaptım başkanım da neden bana böyle bir giriş yaptınız anlamadım yani açmış olduğunuz konuda haklısınız yönetim gereken cevabı verecektir başka parti kapatıldığı zaman 3 gün beklemediyse sizin 3 gün beklemeniz yanlış tabiki
Estagfurullah. Baskanim. Mazur gorun orucun son dakiklari dogal olarak gergin olabiliyor insan ozur dilerim hata ettiysem .tesekkurler

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Sayın başkan siz yeni misiniz? Parti silindiğinde biz her platformdan itiraz ettik. İade edilecek dendi ancak edilmedi üstüne de 3 gün şu anki partiyi kurmak için bekledik. Bilge başkanımın bahsettiği adalet arayışı şu an bize eski partimizi verin değil biz yaşadıysak siz de yaşayacaksınız olayıdır. Adalet bunu gerektirir çünkü yönetimin işine karışmak gibi bir durum olarak anlaşılmasın ben kendi görüşümü dile getiriyorum.

G

Gonca

Ziyaretçi
Polemiği sakinleştirmek içinde emir başkanın forum engeli koymakta etik değilmi gonca hanım şimdi bende hakkımı arıyacam banada yasak konulacak dimi?
Kimse sizi hakkınızı aramayın diye birşey söylemiyor zaten benim yazdığıma dönüp dönüp cevap vermenize gerek yok oyun yönetiminin adaletli olmadığını düşünen kim varsa banlanır sizde öyle düşünüyorsanız evet banlanırsız. Açıklama yapılacaktır zaten demişim orda sakin şekilde bekleyin bu kadar basit küçük olayları bu kadar büyütmenin mantığı yok

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Sordum.
Üyelerimiz partiden çıksaydı geçmek için üç gün beklerdik sayın başkan, ancak partiden çıkmadık partimizi kapattık. Dilerseniz bunu destek kısmındanda yöneticilere sorabilirdiniz, hedef göstermeye girer sizinkisi.
Baskanim ama cevap gelmedi bende buradan sorayim birde dedim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sordum.

Baskanim ama cevap gelmedi bende buradan sorayim birde dedim.
Burada sorun şu siz partiyi kurdunuz ve parti zaten 3 gün içinde kurulmuştu.
Yani partiye girenler 3 gün içerisinde girmişti.
Daha sonra parti silindiğinde 3 gün içerisinde kurulduğu için 1 gün bekleme süresi oldu.

Burada ise parti silindiğinde parti giriş-çıkış saatini güncellenmeden direkt silmiş olup sistemsel bir hata nedeniyle böyle olmuştur.
Bu durum meclis seçiminden önce mi yaşandı sonra mı? Eğer sonra ise bir sorun olmayıp; eğer bir kast olduğu düşünülüyor ise böyle bir şey olmadığının altını çizeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...