Yazık, çok yazık! (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Doruk Semih
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Partimizin bütün üyelerine mesaj atıp üye çekmeye çalıştılar, üstüne bir de yaptıkları muazzam bir şey gibi böyle saçma şeyler diyorlar. Ne olduğunuzu ve kapasitenizi biliyorduk ama bu kadar düşük seviyede olduğunuzu bilmiyorduk. Ayıptır! Günahtır! Günlerdir yazmadığınız üye kalmadı bi de haklı olacakmış gibi bana telefon numarasını verip başka platformdan ailevi değerlerime sövüp engel atıyor. Üzülüyorum vallahi size acıma seviyesine daha gelmedim. Ne olduğunuzu herkes görsün.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024_0331_171851.jpg
    Screenshot_2024_0331_171851.jpg
    83.8 KB · Görüntüleme: 86
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Öncelikle oyunun bir kuralı olmamasına rağmen herhangi bir parti üyesine bilerek parti daveti yapmanın etik bir durum olmadığı görüşündeyim.

İllaki partiden çıkmak istediğini belirten arkadaşlara bu yol tarif edilebilir bunla diğer konu farklı şeyler.

İlgili parti yöneticilerinin etik olmayan bir şekilde başka parti üyelerine üye daveti yapmayı bırakmasını,bu yoldan kaçınmaya davet ediyorum.

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
IMG-20240331-WA0050.jpg
Ben kimseyi savunmuyorum bu ne
Onun dışında ben orada yöneticiyken Göktürk partisi benim üyelerime yazıp ilk çıkarıp ondan sonrada kendi partisine alıyordu ben bunun farkına varmıştım bir şeylere illa ses çıkartacaz.1 2 oldu birşey demedik bende kapattım

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Berat baskanim gelen msjlar 16.04 itibari ile basladi butun parti uyelerimize atildi. Ve haber gelince ben semih baskanimizdan herkese ayni msji atmasini rica ettim. yani. Biz baslatmadik. Nasil hissedilebilcegini gostermek istedik. Sahsen benim ismimle ilgili paylasmak.istemedigimiz.msjlarda mevcut.

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 14798
Ben kimseyi savunmuyorum bu ne
Onun dışında ben orada yöneticiyken Göktürk partisi benim üyelerime yazıp ilk çıkarıp ondan sonrada kendi partisine alıyordu ben bunun farkına varmıştım bir şeylere illa ses çıkartacaz.1 2 oldu birşey demedik bende kapattım
Bize yazılan mesaj 16.11'de yazıldı. Biz de tepki olsun diye 17.01'de yazdık. Ya bari şuraya yazmadan önce bi kendi yönetiminiz birleşsin konuşsun yazık cidden böyle yapacaksanız kapatın partiyi gidin.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Bunu bize ispatlamasini rica ettim ilgili kisiden ancak boyle msjlar olmadigi icin ortaya konacak birsey yok. Biz iyi rakibiz baskanim hic bizaman hadsizlik kimseye yapmadik yapmayizda

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Partimizin bütün üyelerine mesaj atıp üye çekmeye çalıştılar, üstüne bir de yaptıkları muazzam bir şey gibi böyle saçma şeyler diyorlar. Ne olduğunuzu ve kapasitenizi biliyorduk ama bu kadar düşük seviyede olduğunuzu bilmiyorduk. Ayıptır! Günahtır! Günlerdir yazmadığınız üye kalmadı bi de haklı olacakmış gibi bana telefon numarasını verip başka platformdan ailevi değerlerime sövüp engel atıyor. Üzülüyorum vallahi size acıma seviyesine daha gelmedim. Ne olduğunuzu herkes görsün.
Numara vermemdeki amaç ara konusalimm derdimizi demekti ama ilk küfrü ve tetiklemeyi heezamanki gibi yapan sizsiniz beyfendi ss atalım isterseniz

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Buyurun arkadaşın konuşma şekli ve üslubu bu şekilde konuşmak için çağırmadim seni bu oyunda herkez bilir beni rahattım o konuda üslubunu bozan ve hakaretler yağdıran sensin konuşacak cesaretiniz olmadığı gibi yazıların arkasına saklanıp hakaret edende sensin ve en son konu kapandı diyip formda aglayanda sizsiniz

D

Doruk Semih

Ziyaretçi
Buyurun arkadaşın konuşma şekli ve üslubu bu şekilde konuşmak için çağırmadim seni bu oyunda herkez bilir beni rahattım o konuda üslubunu bozan ve hakaretler yağdıran sensin konuşacak cesaretiniz olmadığı gibi yazıların arkasına saklanıp hakaret edende sensin ve en son konu kapandı diyip formda aglayanda sizsiniz
Arkadaşa başka bir platformda fotoğraf paylaştı. Vatandaş-2 verilmesini rica ediyorum. Ayrıca telefon numaram bana sorulmadan paylaşılmıştır ve bu bir suçtur. Adli işlemleri başlatacağım.

Memolreis

Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet berat koto kardeşimizde 1aydir yaklaşık Göktürk partisi tarafından bizim parrimizdeki adamları kensi taraflarina çekme çabaları görülmüş olup bugunki net tavrımız da yapılan asıl ayıbın bize olduğu kanatindedir. Birilerinin ayağına basarsanız ayağı acır ve o insan sıçrar Biz 1aydir sicramadik ve sustuk ama.bi yere kadar biz aynısını yapınca atağa kaktiniz Demekki yapmamanız gerekiyor Muş bunu Göktürk partisi

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Partimizin bütün üyelerine mesaj atıp üye çekmeye çalıştılar, üstüne bir de yaptıkları muazzam bir şey gibi böyle saçma şeyler diyorlar. Ne olduğunuzu ve kapasitenizi biliyorduk ama bu kadar düşük seviyede olduğunuzu bilmiyorduk. Ayıptır! Günahtır! Günlerdir yazmadığınız üye kalmadı bi de haklı olacakmış gibi bana telefon numarasını verip başka platformdan ailevi değerlerime sövüp engel atıyor. Üzülüyorum vallahi size acıma seviyesine daha gelmedim. Ne olduğunuzu

Bizi kına durumunuz size özgüdür fakat bu tavırları kullanmak zorunda değilsiniz bu olaylara cevap olarak ise adam akıllı biz konuşmaktayız sizler ise sert bir şekilde cevap vermektesiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...