Yazık, çok yazık! (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Doruk Semih
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Torun

Ziyaretçi
Sen ne anlatiyorsun ben onu anlamıyorum iyi olmam icin sizi mi destekleyecem Bilgem farklı konuşuyor bozkurt farklı konuşuyor
Siz önce bozkurt yöneticilerinle yaptığımın konuşmaların güvenliğini sağlayamayan insanlarsınız
İyi olmanız için bizi destekleyin diyen olmadı. Ayrıca sizinle olan konuşmalarımız da dışarı çıkmadı. Güvenlik ile ilgili neyi sağlayamadık?

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Bizi kına durumunuz size özgüdür fakat bu tavırları kullanmak zorunda değilsiniz bu olaylara cevap olarak ise adam akıllı biz konuşmaktayız sizler ise sert bir şekilde cevap vermektesiniz
Bu olayi siz baslattiniz baskanim.saat 16.02 de once sizi one cikardilar. Ama biz yonetiminizin bunu bilmedigini dusunurken arkasi arkasina cin fikirleri ile bak biz bilerek yaptik modu olsun diye msjlar atildi. Bizde bakalim.ayni sey olunca.nasil.hisdediliyor dedik. O yuzden de bu sekilde davrandik kabul az sert oldu ama daha da sert olabilirdi tesekkurler

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Başlatmamızın sebebini diğer konuda soöyledik bize bunu yapanlareın nasıl hissettiğimizi anlamaları için

G

Gonca

Ziyaretçi
Buyurun arkadaşın konuşma şekli ve üslubu bu şekilde konuşmak için çağırmadim seni bu oyunda herkez bilir beni rahattım o konuda üslubunu bozan ve hakaretler yağdıran sensin konuşacak cesaretiniz olmadığı gibi yazıların arkasına saklanıp hakaret edende sensin ve en son konu kapandı diyip formda aglayanda sizsiniz
Başka platformdan ss paylaşmak ve kişinin numarasını paylaşmanız dan dolayı 1 hafta banlandınız ve vatandaş 2 oldunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...