Herkese iyi aksamlar. (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Bunu yapmışsak sebebi belli zamanlarda çoğu partilerinde bize aynı şeyi yapmasıdır biraz gecmiş zamanıda düşenmeliyiz geçmiş her zaman heleceği tetikler
Haklisiniz baskanim ama biz kurulali bugun itibari ile 33 gun oldu. Sizin onderliginizde baslayan msjlasmalar inanin hic umrumda degildi. Ama valla tebrikler yonetiminiz cok akilli. Bence siz bunu baz almayin tesekkurler aksiyon iyi geldi

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Neden ses bunu söyleyen arkadaşlar ilt teklifi tarafımıza yapmış olup şimdi aylardır bizim partimizdeki insanlar yazdıklarını şimdi bizim üzerimize cevirmislerdir. Lütfen kendinize yapılmasını istemediğiniz hareketleri başkasına yapmayın arkadaşlar 🌹iyi geceler dilerim
Baskanim bizim bisi yaptigimiz yok .tesekkurler
@Rüa @Gonca konu kilit lutfen

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Haklisiniz baskanim ama biz kurulali bugun itibari ile 33 gun oldu. Sizin onderliginizde baslayan msjlasmalar inanin hic umrumda degildi. Ama valla tebrikler yonetiminiz cok akilli. Bence siz bunu baz almayin tesekkurler aksiyon iyi geldi
Bizim yaptığımız aksiyon değildir daha önce bunu yapanların bizim nasıl hissettiğimizi anlamaları içindi belirtelimde

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Bunu size so

Yazıp yazmamak tek cümleme bakar bana ögit vermek zorunda değilsin zaten yazmıyoruz ama istesem tek cümleme bakar TEŞEKKÜRLER benim için konu kapandı
Sana öğüt
Bunu size so

Yazıp yazmamak tek cümleme bakar bana ögit vermek zorunda değilsin zaten yazmıyoruz ama istesem tek cümleme bakar TEŞEKKÜRLER benim için konu kapandı
Sana öğüt vermiyorum uyarıyorum!
ss var elimde yazmıyorum diyo bide, karşılığını alırsın yoksa.

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Sana öğüt
Sana öğüt vermiyorum uyarıyorum!
ss var elimde yazmıyorum diyo bide, karşılığını alırsın yoksa.
SS bende de var yazdığımızı kabul ettik zaten reddetmedim ama sebebi belirtildi burda ayrıca uyarınızda tehditinizde sizde kalsınsizde kalsın dediğim gibi istesem bu konuyu uzatır8m tek cümleme bakar TEŞEKKÜRLER

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Tüm partiler tatsın bu durumun verdiği hezimeti
Umrumda değil istesem yazmaya devam ederdim ama amacımız zaten belirtildi
Benim yapmadigim şeyi bana yapiyosan senin diğerleri sana yaptiğina hakk kazandirdiğin gibi bende yazsam sizin üyelere iyi olur demi? Hoşuna gidermi? Aklını başina toparla ilk olarak dcdede anlatdım sana ettiğin ayip gururlana gururlana konuşman 2 kat ayıp gereği yapilicağindan kuşkum yoktur @Mahmut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...