Sen bişeylere atlamayınca kafamız rahat oluyor merak etmeNe güzel bir kaç zamandır kafamız rahattı, ne zaman ki bir kaç tane partiyi buldunuz yanınıza gene. Başladınız forumu esir almaya arkadaş tamam sizsiniz yav sizsizniz şampiyonsunuz teksiniz.
Ahmet sen geri cevab vermeyide mi öğrendin bakım aferin sanaSen bişeylere atlamayınca kafamız rahat oluyor merak etme
komik şey seni espiriği yeteğini biraz geliştirmişsin ama daha zamanı var olucak olucak üzülme biz burdayız ne zaman istersen yardımcı oluruz dert etmeAhmet sen geri cevab vermeyide mi öğrendin bakım aferin sana
Ahmet rahat ol sen biz her yerdeyiz , sizin bize yardımcı olabilecek durumda olduğunuzu düşünmüyorum, siz kendinize yardımcı olun yeterkomik şey seni espiriği yeteğini biraz geliştirmişsin ama daha zamanı var olucak olucak üzülme biz burdayız ne zaman istersen yardımcı oluruz dert etme
Her yere atladığını kabul etmen duygulandırdı ayrıca bizi düşünmende ayrı bişey biz hallederiz düşünme biziAhmet rahat ol sen biz her yerdeyiz , sizin bize yardımcı olabilecek durumda olduğunuzu düşünmüyorum, siz kendinize yardımcı olun yeter
Kardeş forumdan uzaklaşmiyorsunuz ki dikkat çekmek için forumu rehin aldınız. Reklam olmayın icraat yapın ahmetcan he birde sizi düşünmek gibi bir düşüncemiz de yok broHer yere atladığını kabul etmen duygulandırdı ayrıca bizi düşünmende ayrı bişey biz hallederiz düşünme bizi
Rahatsız olduysan girme foruma.Ne güzel bir kaç zamandır kafamız rahattı, ne zaman ki bir kaç tane partiyi buldunuz yanınıza gene. Başladınız forumu esir almaya arkadaş tamam sizsiniz yav sizsizniz şampiyonsunuz teksiniz.
Sen sus.Rahatsız olduysan girme foruma.
Hayırdır konuşup konuşmamayı sana mı soracaktım?Sen sus.
Foruma girip girmeyeceğime de sen karar veremezsin anladın mı.Hayırdır konuşup konuşmamayı sana mı soracaktım?
Yoo sadece bir öneri rahatsız olduysan dedim.Foruma girip girmeyeceğime de sen karar veremezsin anladın mı.