Öyleyse bizde bişey paylaşırken soracak değilizSen öneri sunma boşver, ayrıca rahtsiz oldumda demedim zaten sen düşünme böyle şeyler
İlla belirtmene gerek yok yazdığın şeyden anlaşılıyor zaten. Neyse iftar yaklaştıSen öneri sunma boşver, ayrıca rahtsiz oldumda demedim zaten sen düşünme böyle şeyler
Aferin sana bak ne güzel geri cevab veriyorsun, öğrendin öğrendinÖyleyse bizde bişey paylaşırken soracak değiliz
Şu esprileri bırak bırak güldürmüyor artıkAferin sana bak ne güzel geri camevab veriyorsun, öğrendin öğrendin
Tamam Ahmet abi sensin abiiiiiiŞu esprileri bırak bırak güldürmüyor artık
Napsın işte 2,3 komik olmayan sözde esprisi var sadece kendini güldürüyordur.Şu esprileri bırak bırak güldürmüyor artık
Sana ben sus demedim miNapsın işte 2,3 komik olmayan sözde esprisi var sadece kendini güldürüyordur.
Yok 4,5 kelime felan daha biliyormuşSana ben sus demedim mi
Aferin sanada bak sende birşeyler öğrendin, ogreticem hepinize sırada bekleyin tamam mıYok 4,5 kelime felan daha biliyormuş
Bizde papağan var gel sana bir kaç bişey öğretsin senin gibi aynı şeyleri tekrarlamıyor hep.Aferin sanada bak sende birşeyler öğrendin, ogreticem hepinize sırada bekleyin tamam mı
Çok mu düşündün bunu demek için. Sen şimdi bunu diyerek birşey yaptığını mi sandın. Hem senin Ahmet abin nereye kaybolduBizde papağan var gel sana bir kaç bişey öğretsin senin gibi aynı şeyleri tekrarlamıyor hep.
Sana birşey yazarken çok düşünmeye gerek var mı sence. Yok sende biraz düşünerek yazsan bir kaç kelime daha çıkarırsın aslındaÇok mu düşündün bunu demek için. Sen şimdi bunu diyerek birşey yaptığını mi sandın. Hem senin Ahmet abin nereye kayboldu
Tamam düşünmediğini itiraf ettin, konuşmak için konuşuyorsun yani şuanSana birşey yazarken çok düşünmeye gerek var mı sence. Yok sende biraz düşünerek yazsan bir kaç kelime daha çıkarırsın aslında
Karşımda ki kişiye göre değişiyor. Hep aynı şeyleri söylediğin için düşünmeye gerek var mı? sen benim yerimde olsan kendini ciddiye alıp düşünür müsün kiTamam düşünmediğini itiraf ettin, konuşmak için konuşuyorsun yani şuan
Yok yok ben senin bizim konuları kovaladığını şüpheleniyordum şimdi tam emin oldum ivep konu açsada gitsem azcık yetenek geliştiririm diye uğraşıyorsunTamam düşünmediğini itiraf ettin, konuşmak için konuşuyorsun yani şuan
Gereksiz konuşmaların yuksek seviye bence sen daha konuşma cunki kendini bir şey yapmış saniyirsun MertcanKarşımda ki kişiye göre değişiyor. Hep aynı şeyleri söylediğin için düşünmeye gerek var mı? sen benim yerimde olsan kendini ciddiye alıp düşünür müsün ki
Aynen broYok yok ben senin bizim konuları kovaladığını şüpheleniyordum şimdi tam emin oldum ivep konu açsada gitsem azcık yetenek geliştiririm diye uğraşıyorsun
Hayırdır Size Bir Giren Çıkanmı Var ? Dostum Anlamadım Pek Ama Kişisel Bir Hesabın Varsa Gel Ben Sana Yardımcı Olıyım Forumdan Veya Ordan Burdan Atıp Tutmakla Olmaz Yakışık Almaz.Ne güzel bir kaç zamandır kafamız rahattı, ne zaman ki bir kaç tane partiyi buldunuz yanınıza gene. Başladınız forumu esir almaya arkadaş tamam sizsiniz yav sizsizniz şampiyonsunuz teksiniz.
Sen şimdi ilk önce üslubunu düzelt konuşmasını öğren öyle gel yanıma hadi bakalimHayırdır Size Bir Giren Çıkanmı Var ? Dostum Anlamadım Pek Ama Kişisel Bir Hesabın Varsa Gel Ben Sana Yardımcı Olıyım Forumdan Veya Ordan Burdan Atıp Tutmakla Olmaz Yakışık Almaz.