S
Semih Yilmaz
Ziyaretçi
Tebrikler Bozkurt
Tebrikler Göktürk
#BizBirlikteGüçlüyüz
Tebrikler Göktürk
#BizBirlikteGüçlüyüz
benim seni soktuğum gibimi aman dikkat et kadircim sonra gene ağlama wplerdeSen hiç ama hiç hizaya gelmiceksin degilmi. Ama ben seni hizaya sokucam
Neeeh ah be karşim, bunu konuşacak en son adam sensin. Geçen ay sen neden oyunu bırakıp gittin. Ya Efecan sen gecmisinide unutuyorsun bakbenim seni soktuğum gibimi aman dikkat et kadircim sonra gene ağlama wplerde
hahahaha dinlenme mod on kadircim sizlere özeneyim dedim geçmişini unutmamana sevindimNeeeh ah be karşim, bunu konuşacak en son adam sensin. Geçen ay sen neden oyunu bırakıp gittin. Ya Efecan sen gecmisinide unutuyorsun bak
Sana valilik vermiştim ne güzel ama almadan gittinhahahaha dinlenme mod on kadircim sizlere özeneyim dedim geçmişini unutmamana sevindim
olur olur yeriz yerizSana valilik vermiştim ne güzel ama almadan gittin
23 Nisan yaklaşıyor sıkıntı yok veririz bir koltuk sanaolur olur yeriz yeriz
Koskoca çınar kocaman parti çoluk çocuğun eline kalmış istedikleri gibi oynuyorlar yazık çok yazık tek seçimlik başarınızı tebrik ederim
Ağlayacaksınız oynamayalım sorun yokken çıkarmaya gerek yok bence dimi
Sen çıkartıyorsun gibi canım sorunuAğlayacaksınız oynamayalım sorun yokken çıkarmaya gerek yok bence dimi
Arkadaşınız durduk yere her konumuza disslike atarsa bizden karşılığını alırSen çıkartıyorsun gibi canım sorunu
Demi çok haklısın herkes arkadaşlarına sahip çıkmalıArkadaşınız durduk yere her konumuza disslike atarsa bizden karşılığını alır
çok haklısın herkes sahip çıkmalı arkadaştan çok birazda partiye sahip çıkmak lazım hep el değişiyorDemi çok haklısın herkes arkadaşlarına sahip çıkmalı