The.Krmnn | Parti Ayrılış Metni (9 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sayın Baskan Zorla tutacağımız gibi bir sacmalık olmayacak diyorsunuz onun için mi ısrarla engelledikce baska hatlardan yazılıyor bana ben zaten basta demişim bu konu hakkında daha yazmayın diye ancak memolireis ısrarla baska hatlardan yazıyor. Önce dönün kendi partinize bir bakın kimseyide zan altında bırakmayın. Edilen küfürler belgeli bir sekilde karsıma cıkmısken memolireis bana gelip birisinin girdin mi secime yazdıgı mesajı atıp kendince haklı oldugunu göstermeye calısıyor. Elinizde bu kumpas diyebikeceğiniz belgeniz dahi yok. Ancak emin olun memolireisin ettiği küfürler boy boy ortada. Ki kendiside insanlara küfür ettiğini kabul etmiştir. Neyin kumpasından bahsediyorsunuz hâla şaşırıyorum doğrusu.
Yaparlar her kanaldan yazarlar hic bir kanal.bulamazlarsa mektup yollarlar. Memolu çok iyi tanıyorum işi bu onun insanları rahatsız etmek bunaltmak darlamak.ama 1000 yaş verirsen rahatsız etmez seni

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ajhdjsjahshsjshs
Benle onun için kavga ettiğini unutma 😂
Parti yönetimine alıyordun sonra aklın başına geldi de attın sonrada bana liderliği vermek için kapıma geldin.

He ekleyim partinize liderlik için gelenlerle de kavga edebilirsin şimdi onu bekliyorum.
beratcım seni attığını parti yönetimini bana devredeceğini söyleyip benden yardım diledi arkadaş ben fatihle berat işini hallederim dedi demekki halletmiş hali bu askdjkjfskldgsdg

Memolreis

Güçlü Gelecek Partisi Kurucu
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yaparlar her kanaldan yazarlar hic bir kanal.bulamazlarsa mektup yollarlar. Memolu çok iyi tanıyorum işi bu onun insanları rahatsız etmek bunaltmak darlamak.ama 1000 yaş verirsen rahatsız etmez seni
Kişi kendindeb bilir işimi desem ne desem bilemedim yoksa menfaatleri uğruna dostları harcar falanmi desek valla kafam çok karışık 😁

The.Krmnn

~butterfly~
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şimdi kardeşim Sanada şunu solim biz sana partiden neden çıktın demedim hatta börtücine partisine gittin diye ilk kutlayan benim benim sana. Söylediklerim yanlış algı yapmasın ben sadece arkamdan konuşuluyor ve sana attım ss leri engellemede görürdün kim dostça rekabet e engel görüyor madeem seni uyaran dostlarin var Ben sana dedimki Git beni parti liderine sor sordunmu sormadın neden O beni çok iyi bilir Madem bagzi dostladan bahdiyorsub senin dost dediklerin malesef senide kullanmışlar bu beni ve partimi alakdar etmez ama ben ve partime kötü diyenler zamanında unutma Bize dost diyp arkamızdan vurdu bunuda tüm başkan online gördü Efe gibi Menfaatleri olana yanamadik biz😃
Sen bunu bi oku ozaman memoli ama gözünü iyi aç da oku daha kendi partinde söz hakkı verdiğin insanlar bile sana güvenmiyor. Senin ne olduğunu biliyor. İhsan efenin senin partinden çıkıp börüye geçme teklifi etti bana. Ben senin çakma dostların gibi değilim asıl menfaatci sizlersiniz. Burda partisini savunup oyunda bana yazdıgın yazıyı destekliyorum demeside ayrı trajikomik.

Ekli dosyalar

• IMG_20240414_112358.jpg
    IMG_20240414_112358.jpg
    462 KB · Görüntüleme: 43

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen bunu bi oku ozaman memoli ama gözünü iyi aç da oku daha kendi partinde söz hakkı verdiğin insanlar bile sana güvenmiyor. Senin ne olduğunu biliyor. İhsan efenin senin partinden çıkıp börüye geçme teklifi etti bana. Ben senin çakma dostların gibi değilim asıl menfaatci sizlersiniz. Burda partisini savunup oyunda bana yazdıgın yazıyı destekliyorum demeside ayrı trajikomik.
oskfsdglkşdsfşlkhdflkşhlkşdfhlşkdfjfgjfgj memoooooo memooooo

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şu güçlü gelecek partisi ve memol başkan yüzüne oyundan soğudu herkes. Bakanlarımızdan bu memolreis adlı oyuncuyu istenmeyen oyuncu olarak ilan edilmesini talep ediyorum.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Eyvah Eyvah

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kişi kendindeb bilir işimi desem ne desem bilemedim yoksa menfaatleri uğruna dostları harcar falanmi desek valla kafam çok karışık 😁
Senden dost falan olmaz ne dostu hikaye anlatma bana, senden düşman bile olmaz, ben ne delikanlı düşmanlar gördüm, sen onlardan bile olamadın. Yapma sen bu işi sal gitsin boşver

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Benim sezgi başkana börü partisi için yaptığım teklif tamamıyla şahsıma aittir bundan ne memolreisin haberi var nede başkasının haberi var ben bi kere adamı güçlü geleceğe davet etmemişim bunun konuyla memeolreisle ne alakası var.
Hala anlamış değilim.🫣

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Efe geçen akşam memol bana seninle olan ss'ini atmış numaranı soruyordu 🤣
Cevap vermeyince sildi mesajı 🤣🤣🤣

Bence teklifi beğenmemiş arttırmanı tavsiye ediyorum 🤣
Keşke verseydin bulup ben ona kadirin dediği gibi muhtarlık +10k veriyorum taş Kadir sadece muhtarlık veriyordu bence daha iyi benim teklifim şimdide muhtemelen ataklara yazıyordur 🤣🤣🤣🤣

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
beratcım seni attığını parti yönetimini bana devredeceğini söyleyip benden yardım diledi arkadaş ben fatihle berat işini hallederim dedi demekki halletmiş hali bu askdjkjfskldgsdg
Benim herşeyden haberim var kendisi işte böyle biri dostunu satar sonra partiyi böldü bu diye iftira atıp ağlarlar burada o benim işimi ölse bitiremez ama biz onun işini bitirdik

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Asıl menfaatçi sensin senden dost falan da olmaz.Sen şuan da çıldırıyorsun.Seni de kullanmışlar zaman geçtikçe çok daha iyi anlarsın 😀.Senin partine yaptıklarından önce ne kötü dedim ne de sana yalan konuşma.Yaptıklarını aslında bütün BaşkanOnline gördü 1 üyeniz burada ve arkada türlü türlü hakaretler etti üyelerime etmediğin hakaretler kalmadı sonra 1 2 tanesine gittin benim hakkımda iftira takarak aldın kar mı ettin zarar mı orasına bakarız
bugünkü performansını beğenmedim berat dersine iyi çalışamamışsın otur sıfır.🤗
Biraz daha odaklan daha nasıl ortalığı karıştırabilirim diye buda forumdan çıkmıyo heralde acaba nerde bi konu var hemen oraya atliyim diye.

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Onun yol arkadaşı iyi olsaydı satmazdı yada partisini küçük ve kötü duruma düşürüp bütün parti üyelerine yazmadı yada hakaret etmezdi ben bunların hiçbirini yapmadım.Guapo 11 e gelince keşke oyun mesajı olsaydı kendisinin bana liderlik teklifini kabul et Berat parti ismini degisiriz duyuru yayınlarız forumda onu yaparız bunu yaparız yeter ki sen gel liderliği kabul et demesi memoliyi atarız onu yaparız bunu yaparız diyip şuan da yardımcı olması ve memolinin ben çıkarken Guapo 11 e sekreterlik vaadini gerçekleştirmeyip yine eşini ataması sizin dost olmadığınızı birbirinizin arkalarından kuyu yazdığınızı gösterir.Bu yüzden o Berat dediği adamı iyi tanısın.Ekleme yapayım adamlar sse inanmıyor artık millet ne yapacağını şaşırdı senin lafına inanmayın o iftira atıyor diyip kandırmaya çalışıyor

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Benim sezgi başkana börü partisi için yaptığım teklif tamamıyla şahsıma aittir bundan ne memolreisin haberi var nede başkasının haberi var ben bi kere adamı güçlü geleceğe davet etmemişim bunun konuyla memeolreisle ne alakası var.
Hala anlamış değilim.🫣
Kahsjajaja
Yaptığının farkında değilsin herhalde kardeş adamı börüye davet etmişsin memolreis ise yok biz dostuz sizin dostluğunuz bu işte

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
bugünkü performansını beğenmedim berat dersine iyi çalışamamışsın otur sıfır.🤗
Biraz daha odaklan daha nasıl ortalığı karıştırabilirim diye buda forumdan çıkmıyo heralde acaba nerde bi konu var hemen oraya atliyim diye.
Ben partimin WhatsApp grubundan çıkmıyorum onuda daha çözememissin sınıfta kaldın
Demek yaptıklarınız göz önüne vurunca zorunuza gidiyor bu doğal merak etme insanın doğasında var

S Ö N M E Z

Güçlü Gelecek Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kahsjajaja
Yaptığının farkında değilsin herhalde kardeş adamı börüye davet etmişsin memolreis ise yok biz dostuz sizin dostluğunuz bu işte
Kardeşim senin bi sıkıntınmı var yok sular kesikti ben o yüzden çıktım partiden iyice saçmalamaya başladin.
Seninde bana yazdığını unutma eğer senin düşman olduğum partideysen bana hiç bir şekilde yazamazsin.
Ben ona şahsi bi teklif yaptim bunu da onayliyorum ama bunun güçlü gelecekle bi alakası yok sen bence oyunu sil

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Hala anlamış değilim.🫣
Sayın başkan başka bir partiye geçmiş kişiye bu şekilde mesaj atman nekadar etik bir durum.Ben herkes bilir bu şekilde üye çekmenin etik olmadığını söylüyorum.Ben bu şekilde üyelerimize mesaj atmaya zorlatmayin.