Oyun zevkin kalmadıysa bırakabilirsinSadece MemolReis değil
Efe İhsan
Guapo 11
Adlı oyuncularda benim oyundaki zevkimin içine etti yeni seçilecek bakanlar bu durumu göz önünde bulundurmalı iyi günler
Seni tutan yok
Oyun zevkin kalmadıysa bırakabilirsinSadece MemolReis değil
Efe İhsan
Guapo 11
Adlı oyuncularda benim oyundaki zevkimin içine etti yeni seçilecek bakanlar bu durumu göz önünde bulundurmalı iyi günler
Sizin yüzünüzden insanlar oyunu mu bırakacak 3 kişi yüzünden sizin zihniyetiniz bu işteOyun zevkin kalmadıysa bırakabilirsin
Seni tutan yok
JahahahahajajajakajaDediğim gibi o teklifin amacını bilmiyorsun baya farklı bir âmacı var eğer bilseydin anlardın yani biz
Memolreisle asla birbirimizi satmayız kendinle karıştırıyorsun
Biz kimsenin oyunu bırakmasını istemeseyiz fakat bu oyunun bir siyaset oyunu olduğunu hatırlarsak böyle tartışmalarda olacak elbet dediğim gibi bu tartışmalara katlanamayacak kişi varsa onu tutan yokSizin yüzünüzden insanlar oyunu mu bırakacak 3 kişi yüzünden sizin zihniyetiniz bu işte
Kimse tartışmalara katlanamayacaz demedi lafı çevirip bükme ikide bir.Bize hakaret ediyorsunuz bunda kaç kere uyarı aldınız biriniz vatandaş-2 aldı,sizde siyaset hakaretle ve kumpasla oluyor.Şu yaptığınız hareketler yüzünden oyundan soğuyorlarBiz kimsenin oyunu bırakmasını istemeseyiz fakat bu oyunun bir siyaset oyunu olduğunu hatırlarsak böyle tartışmalarda olacak elbet dediğim gibi bu tartışmalara katlanamayacak kişi varsa onu tutan yok
E bundan sanane???Kimse tartışmalara katlanamayacaz demedi lafı çevirip bükme ikide bir.Bize hakaret ediyorsunuz bunda kaç kere uyarı aldınız biriniz vatandaş-2 aldı,sizde siyaset hakaretle ve kumpasla oluyor.Şu yaptığınız hareketler yüzünden oyundan soğuyorlar
Yav siz millete bela gibi birşey oldunuz herkez sizden şikayetçi memolreis sizide kendi gibi yaptı sonunda. Milletin yakasından düşün be artık çalışın üye çekin arkadaş, milletin partisine gidipde üye çalmaya çalışmayınE bundan sanane???
Başımıza avukat kesildin çıkmaza giriyosun sonra sallama iftira atma lafi bükme gibi 2-3 tane kelime ezberlemişsin etrafında 4 dönüyosun.
Uğraşma canım bizle yemezler hadi ödevlerini yapmaya
Biz partimizi savunup o burda cevap yazmıyor diye bu lafları s9ylemeniz çok saçma fakat 2 ve 3. Sayfaları okumadığınız çok belli
Biz kimsenin başına bela değiliz sizler bizim yükselişimize katlanamayıp bize sayısız iftira attınız sonrada bu iftiraların bir bir belli olmasından sonrada konuyu geçiştirmeye çalışıyorsunuzYav siz millete bela gibi birşey oldunuz herkez sizden şikayetçi memolreis sizide kendi gibi yaptı sonunda. Milletin yakasından düşün be artık çalışın üye çekin arkadaş, milletin partisine gidipde üye çalmaya çalışmayın
Çalışıyoruz zaten merak etme ne yapalım üyr çekince evet +1 üye mi çektik diyelim.Yav siz millete bela gibi birşey oldunuz herkez sizden şikayetçi memolreis sizide kendi gibi yaptı sonunda. Milletin yakasından düşün be artık çalışın üye çekin arkadaş, milletin partisine gidipde üye çalmaya çalışmayın
Seninle muhatap olmam için üslubunu duzeltmen gerekir, aksi takdirde yazdıklarının hiç bir hükmü yoktur genç. Şimdi git ve saygı dersine çalış, gerçi sizler saygı nedir onu öğrenmeniz lazım ilkonceÇalışıyoruz zaten merak etme ne yapalım üyr çekince evet +1 üye mi çektik diyelim.
Sizinde Sonunuz yakın merak etmeyin, Bunlarda Altın dedik bakır çıktı.!
Dostum senin bulunduğun Parti'nin ilk gününü bilirim ben sen bana güçlü gelecek partisini anlatma, anlatmaya kalkma. Yükselişinize laf eden yok, daha da çok yükselin tabi, ama bu şekilde değil çalışın emek verin. Emek hırsızlığı yapmayın, başka partilere saldirmayin uyelerii rahat bırakın rahatsız etmeyin milleti. Vallaha gına getirdinizBiz kimsenin başına bela değiliz sizler bizim yükselişimize katlanamayıp bize sayısız iftira attınız sonrada bu iftiraların bir bir belli olmasından sonrada konuyu geçiştirmeye çalışıyorsunuz
Güclü geleceğin ilk gününü bende bilirim basından beri bu partideyim anlatmaya çalışmıyorumda o zaman zaten GGP ile AOP arasında kötü bir durum yoktu emeğe gelirsek ise biz kimsenin emeğinde gözümüz yok daha önceki başlıklarda da açıkladık bize aynısını yapanlara karşılık vermiştik ve kimseden üye çalma gibi bir durumumuzda olamaz zaten kabul etseler bile biz kabul etmeyiz sadece dediğim gibi karşılık vermiştik ve bu durum o kadarda yükselmemeliydi fakat nedense hergün forumda bizimle ilgili bir başlık açılmış bizede gına geldi artıkDostum senin bulunduğun Parti'nin ilk gününü bilirim ben sen bana güçlü gelecek partisini anlatma, anlatmaya kalkma. Yükselişinize laf eden yok, daha da çok yükselin tabi, ama bu şekilde değil çalışın emek verin. Emek hırsızlığı yapmayın, başka partilere saldirmayin uyelerii rahat bırakın rahatsız etmeyin milleti. Vallaha gına getirdiniz
Kadiri savundugumdan değil ama ben şöyle bi konu aktarayım ben üye olduğum partiden de istek geldi güçlü gelecekten yani bunu da kasıtlı düşünebilirizGüclü geleceğin ilk gününü bende bilirim basından beri bu partideyim anlatmaya çalışmıyorumda o zaman zaten GGP ile AOP arasında kötü bir durum yoktu emeğe gelirsek ise biz kimsenin emeğinde gözümüz yok daha önceki başlıklarda da açıkladık bize aynısını yapanlara karşılık vermiştik ve kimseden üye çalma gibi bir durumumuzda olamaz zaten kabul etseler bile biz kabul etmeyiz sadece dediğim gibi karşılık vermiştik ve bu durum o kadarda yükselmemeliydi fakat nedense hergün forumda bizimle ilgili bir başlık açılmış bizede gına geldi artık
Heh bunu git memol başkanına söyle de ki;forumda bizimle ilgili bir başlık açılmış bizede gına geldi artık
Ben öyle birşey anlatmaya calışmadım demek istediğim hergün bizim hakkımızda iftira açılıyor forumdaHeh bunu git memol başkanına söyle de ki;
Başkanım artık biraz kendinizi frenleyin millete iftira suç atmayın oyunumuza bakalım isimizle ilgilenelim, siz bize zarar veriyorsunuz herkese verdiğiniz gibi demende fayda olucaktir.
Şimdi şöyle başkanım normalde bunu bize yapan kişilere yapacaktık fakat çoğu partiye yazdık asla kasıtlı bir durum değil tamamen bilinçsizce dediğim gibi ilk başta bunu yapanlara bizim nasıl hissettiğimizi anlamaları içindiKadiri savundugumdan değil ama ben şöyle bi konu aktarayım ben üye olduğum partiden de istek geldi güçlü gelecekten yani bunu da kasıtlı düşünebiliriz