Kuralların yazımı birazdan bitecek,Yeni güncellemeler yoldamı @Mahmut
Bu dahada fantastik
Ooo reis büyük bir zevkle bekliyoruzKuralların yazımı birazdan bitecek,
İlan edilip yarın güncelleme için başlanıyor.
Kurallarda idam gelecekmi peki hapishane olayı falan forum dakiler hepsi vatandaş2 ortalık texasa döndüKuralların yazımı birazdan bitecek,
Ekli dosyayı görüntüle Savaş Cebeci - Bekliyoruz(720P_HD).mp4Kuralların yazımı birazdan bitecek,
Keşke sende vatandaş-2 olsanHayırlı olsun başarılar dilerim kadircimm unutma ki İYİLİK İYİDİR
Hocam ayşe saçımı çekti üf olduHocam bakınız şu vatandas-2 muhabbetine çözüm üretelim el birlik konuda konuşa hallederiz herşeyi çözülür.
Mesela ben emirhanla kavga edicem edemiyorum.
Neden?
Çünkü vatandaş -2
@Mahmut
Kırıldım şuandaKeşke sende vatandaş-2 olsan
Emirhanla kavga edemezsin banlı zaten sjsjsjsjsjsHocam bakınız şu vatandas-2 muhabbetine çözüm üretelim el birlik konuda konuşa hallederiz herşeyi çözülür.
Mesela ben emirhanla kavga edicem edemiyorum.
Neden?
Çünkü vatandaş -2
@Mahmut
Bu emirhani forumda ve oyunda ne zaman aktif gorucez külliyen zarar hepEmirhanla kavga edemezsin banlı zaten sjsjsjsjsjs
O şuan hakkını arıyo hocam ulaşamazMemo nerdesin gel buraya @Memolreis
Yalancı memo gel burayaO şuan hakkını arıyo hocam ulaşamaz
Şuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.Memo nerdesin gel buraya @Memolreis
Yerim onun teklifini en son partiyi bana veriyordu yalancı memoŞuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.