Kuralların yazımı birazdan bitecek,Yeni güncellemeler yoldamı@Mahmut
Ooo reis büyük bir zevkle bekliyoruzKuralların yazımı birazdan bitecek,
İlan edilip yarın güncelleme için başlanıyor.![]()
Kurallarda idam gelecekmi peki hapishane olayı falan forum dakiler hepsi vatandaş2 ortalık texasa döndüKuralların yazımı birazdan bitecek,
Ekli dosyayı görüntüle Savaş Cebeci - Bekliyoruz(720P_HD).mp4Kuralların yazımı birazdan bitecek,
Keşke sende vatandaş-2 olsanHayırlı olsun başarılar dilerim kadircimmunutma ki İYİLİK İYİDİR
![]()
Hocam ayşe saçımı çekti üf olduHocam bakınız şu vatandas-2 muhabbetine çözüm üretelim el birlik konuda konuşa hallederiz herşeyi çözülür.
Mesela ben emirhanla kavga edicem edemiyorum.
Neden?
Çünkü vatandaş -2
@Mahmut
Kırıldım şuandaKeşke sende vatandaş-2 olsan![]()
Emirhanla kavga edemezsin banlı zaten sjsjsjsjsjsHocam bakınız şu vatandas-2 muhabbetine çözüm üretelim el birlik konuda konuşa hallederiz herşeyi çözülür.
Mesela ben emirhanla kavga edicem edemiyorum.
Neden?
Çünkü vatandaş -2
@Mahmut
Bu emirhani forumda ve oyunda ne zaman aktif gorucezEmirhanla kavga edemezsin banlı zaten sjsjsjsjsjs
O şuan hakkını arıyo hocam ulaşamazMemo nerdesin gel buraya @Memolreis
Yalancı memo gel burayaO şuan hakkını arıyo hocam ulaşamaz![]()
Şuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.Memo nerdesin gel buraya @Memolreis
Yerim onun teklifini en son partiyi bana veriyordu yalancı memoŞuan diğer parti üyelerine yazıyor dur o, yönetimde yer, kadro ve yüksek maaş teklifi ediyordur.![]()