Şampiyon Amedspor💚🏆❤️ (6 Kişi İçeride)

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Terörle teröristle bağımiz yoktur demedikleri sürece benim gözümde vatan bölücü olarak kalacaklar.Her maçlarında taraftarı neden PKK lehine probaganda yapıyor peki Mahmut bey yonecisin ve bu tür eylemlerin burada yeri olmadığını paylaşan arkadaşları uyar vazifeni yap
Kusura bakmada kardeşim amedspor terörle bağımız var falan demedi taraftarların yaptığı takımı etkilemez geçenlerde İstiklal marşını hep bir ağızdan söylediklerinde fikrin değiştimi acaba

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sen kimsin bana ne yapacağımı söylüyorsun?
Amedspor bu ülkenin takımı, birkaç provakatör kişinin açtığı şeyler bir takıma bir ile bir topluma yüklenemez.
Söylemlerinize dikkat edin, 3-4 kişinin yaptığı şeyi bir klube yüklemeyi geçtim kürt olan herkese yüklüyorsunuz.
PKK lehine kim propaganda yapıyorsa allah belasını versin ama şampiyon olmuş takımını paylaşan adama PKK lehine propaganda yapıyor diyemezsin.
Amedspor paylaşılıyor diye konuyu terör propagandası yapıyora bağlayan bir oyuncuyu da oyunda istemiyoruz.
Oyun kuralları gereği ayrımcılık suçundan banlandınız.

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Amedsporu sevmeyebilirsiniz bu normal bir şey nasılsa Fenerliler Galatasaraylıları sevmiyorlarsa Buda öyle zorla sevdirecek halimiz yok zaten ama elinizde hiç bir argüman olmadan ne terörle ne bölücülükle asla suçlayamazsınız ayıptır size hiç yakışmıyor zaten yıllardan beri bu böyle ne kadar düzeltmeye çalışsakta fayda etmiyor 🌹🌹

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Herkes haddini bilsin.
Burada galatasaray şampiyon olduğunda paylaşılsa kimse terör sevici olmayacak ancak bu takım amedspor olunca mı böyle oluyor?
Oyuncuları tehdit ederek mi susturacaksın
Galatasarayda sezon içerisinde bu tür tavırlar gösterse böyle bir tepkiyle karşılaşır
Diyarbakır sporu tebrik ediyorum umarım vatanın takımı olma konusunda ilerleme gösterir

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Galatasarayda sezon içerisinde bu tür tavırlar gösterse böyle bir tepkiyle karşılaşır
Diyarbakır sporu tebrik ediyorum umarım vatanın takımı olma konusunda ilerleme gösterir
Sen vatanın takımı olan ya da olmayan belirleme kurumu musun?
Bir haksızlık var ise ben buradayım, bir ayrımcılık var ise ben buradayım.
Oyun yönetimi isek bununla da mücadele edeceğiz.
Kendinize gelin.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Amedsporu sevmeyebilirsiniz bu normal bir şey nasılsa Fenerliler Galatasaraylıları sevmiyorlarsa Buda öyle zorla sevdirecek halimiz yok zaten ama elinizde hiç bir argüman olmadan ne terörle ne bölücülükle asla suçlayamazsınız ayıptır size hiç yakışmıyor zaten yıllardan beri bu böyle ne kadar düzeltmeye çalışsakta fayda etmiyor 🌹🌹
Adama terörist diyorsunuz adam terörist değilim açıklaması yapıyor, utanın şu durumdan.
Şimdi birisi alıntılayıp hayır teröristtin inkar etme diyecek neredeyse.

Metin Palas

Yasaklı Üye
Vatandaş
Amedspor sezon içerisinde ne yapmış acaba aslanlar gibi topunu oynayıp şampiyon oldu hiç bir polemiğe girmeden Bu arada Diyarbakır spor diye bir takım var zaten sen hangisinden bahsediyorsun bilmiyorum ama konumuz şuan amedspor

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Şu ayrıştırma dilinden vazgeçiniz, size bir şey kazandırmaz çünkü ne T.C. Adalet Bakanı, ne T.C. İçişleri Bakanı ne de TFF Başkanısınız.

Türkiye Cumhuriyetimizin yetkili merciileri izin/onay/lisans verip bir sorun/kusur/suç görmüyorsa bizlere her zamanki gibi saygı duymak düşer.

Tebrikler Amedspor 👏🏻

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Fenerbahçem şampiyon olucak inşallah bu sene , gümbür gümbür geliyoruz.💙💛💙💛

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
AmedSpor'u ve taraftarlarını tebrik ederiz.
Kıt, dar fikirli arkadaşların bu konudan uzak durmasını tavsiye ederim.

Ben de göztepenin bugün süper lige çıkmasını kutlayacağım umarım :)
İyi oyunlar.
Olumsuz hocam, Göztepe şampiyon olamaz Eyüpspor olucak