G
Gonca
Ziyaretçi
Hayır bizim yine umudumuz var neden kırıyorsun abiKadir sen umut denen şeyin vücut bulmuş halisin,
Gs şampiyon oldu bile
Hayır bizim yine umudumuz var neden kırıyorsun abiKadir sen umut denen şeyin vücut bulmuş halisin,
Gs şampiyon oldu bile
Top yuvalarlak hocam, futbol degsikenlik gösterir , şampiyon olduğumuzda bu mesajı mi hatırlarsınızKadir sen umut denen şeyin vücut bulmuş halisin,
Gs şampiyon oldu bile
ahhahhahahhahhaTop yuvalarlak hocam, futbol degsikenlik gösterir , şampiyon olduğumuzda bu mesajı mi hatırlarsınız
Farketmiyor kanka hepsi aynı işte falan filan anla.isteSüper lige çıkmasını demiş hocam şampiyonluğa dememiş
5 maçın 5 inide kazanırsanız şampiyonsunuz bu aradaHayır bizim yine umudumuz var neden kırıyorsun abi
Benden uzak durun ben takımım üzerine iddiaya girmemahhahhahahhahha
var mısın iddiasına kadir? 1000 yeşil taşına
Eeee nolmus ,hayır neden 2006 ya gidiyorsun kralllllll. Ben konusuom.mu 6-0 ı.Ah ah 2006 denizli fener maçı
Yok sayın başkan kışkırtmak için bir şey demedimEeee nolmus ,hayır neden 2006 ya gidiyorsun kralllllll. Ben konusuom.mu 6-0 ı.
@Gonca modum arkadaşın banlanmazsin talep ediyorum please
Toparlanıyoruz daha değilTatangalar hazır mı kral
Sadece aklıma geldi ah ah dedim saten özledim idenizli fener rekabetiniEeee nolmus ,hayır neden 2006 ya gidiyorsun kralllllll. Ben konusuom.mu 6-0 ı.
@Gonca modum arkadaşın banlanmazsin talep ediyorum please
Olsun sen yine de ban ye ki Fenerbahçeme laf atmaYok sayın başkan kışkırtmak için bir şey demedim
Kimseye laf attığım yok başkanOlsun sen yine de ban ye ki Fenerbahçeme laf atma
Tatangalar adamdır🫶Toparlanıyoruz daha değil
Seni affedemiyorum şuan bana Denizli olayını hatırlattığın için, kimsenin benim duygularımla oynamaya hakkı yokKimseye laf attığım yok başkan
Denizli olayını nasıl unutuyorsun ki kadir, gece rüyalarına giriyor olmalıSeni affedemiyorum şuan bana Denizli olayını hatırlattığın için, kimsenin benim duygularımla oynamaya hakkı yok
Dediğim gibi kimseye bisey hatırlatmadim sadece denizli fener rekabetini özledim bunun içinde ban yemem sanırsamSeni affedemiyorum şuan bana Denizli olayını hatırlattığın için, kimsenin benim duygularımla oynamaya hakkı yok
Denizli olayını nasıl unutuyorsun ki kadir, gece rüyalarına giriyor olmalı
Çok uzaksınız beKaf kaf kaf
Si Si Si
Kaf Si Kaf Si Kaf
Yav hocam unutmaya çalışırken neden hatırlatılıyor bu olay.Denizli olayını nasıl unutuyorsun ki kadir, gece rüyalarına giriyor olmalı
Milletin duyguları ile oynama, aşağılama, karalama kampanyası, takımlar arası bölücülük, hakaret, tehdit, birde küfüre girer bu olayDediğim gibi kimseye bisey hatırlatmadim sadece denizli fener rekabetini özledim bunun içinde ban yemem sanırsam @Gonca