Takım arası bölücülük derken ???Milletin duyguları ile oynama, aşağılama, karalama kampanyası, takımlar arası bölücülük, hakaret, tehdit, birde küfüre girer bu olay
Takım arası bölücülük derken ???Milletin duyguları ile oynama, aşağılama, karalama kampanyası, takımlar arası bölücülük, hakaret, tehdit, birde küfüre girer bu olay
Asaglanicak duygulari ile oynanicak o kadar sey varken baskanim siz gidip bunumu hissettiniz ask olsun size. Biz ne kufurler gorduk bu platformda. Bence olayi abarttiniz sankiMilletin duyguları ile oynama, aşağılama, karalama kampanyası, takımlar arası bölücülük, hakaret, tehdit, birde küfüre girer bu olay
DenizliSen hangi takimlisin kanka
Duygusallastim sanırımAsaglanicak duygulari ile oynanicak o kadar sey varken baskanim siz gidip bunumu hissettiniz ask olsun size. Biz ne kufurler gorduk bu platformda. Bence olayi abarttiniz sanki
Bozma sihiri işte yavvSakin ol biraz adam ciddi değil
Denizli adamdır, denizlilerde adamdır. Ülkemizin her şehri adamdır 🫶🫶Denizli
Gönlüm razı gelmedi napimBozma sihiri işte yavv
Ararım sorarım her yerdeee ıssız gecelerde sakaryam nerde Adana’ya bekliyorum denlicim
ben 10k yeşil taşına giriyorum fener burdan çevirsin 10k taşahhahhahahhahha
var mısın iddiasına kadir? 1000 yeşil taşına
Bizde İddiaya Girelimmi 10k Taşına Galatasaray Şampiyon Olurunaahhahhahahhahha
var mısın iddiasına kadir? 1000 yeşil taşına
KutlamaNolmus burda
Güzel güzelKutlama
Düşmez kalkmaz bir Allah Efecannnnben 10k yeşil taşına giriyorum fener burdan çevirsin 10k taş
doğrudur kadircan o yüzden siz değilsinizDüşmez kalkmaz bir Allah Efecannnn