B
Hepimize olsun baskanim ama yanlısmıyım herkes bir futboldaSofranız bereketli olsun baskanim
Ben eski bir oyuncuyum eskidende hep futbol vardiHepimize olsun baskanim ama yanlısmıyım herkes bir futbolda
E sen yaptin ya kısıriÜff miss gibi sofraa üstelik kısırda vaar en doğrusunu yapmışsınız başkanım biraz kafa dağıtmak da lazım
Olurrr bakanim ne demek hemenbana oradan bi gün tabağı
Yolla gelsin baskanimOlurrr bakanim ne demek hemen
Gunde icecek anne yapimi karadut suyuBaşkanım içecek olarakta ben soliemiom belki yasaktır içecek olarak siz anladiniz
Yeşil taş günü yapalım ilk kim başlıyorEkli dosyayı görüntüle 15203Forumda oyunda heryerde erkek arkadaslarin kardeslerin futbol yorumlarindan paylasimlarindan ay siyaset siyaset nereye kadar hazırda yöneticilerimiz bizlere tatil arasi vermiskenaz bi gün muhabbeti yapalim
VazgeçtimGunde icecek anne yapimi karadut suyu
Valla gün bende hepiniz bana gönderceniz baskanim artik bi cekilis yapariz haftaya kimdeyse onaYeşil taş günü yapalım ilk kim başlıyor
Bizde katılabilir miyizEkli dosyayı görüntüle 15203Forumda oyunda heryerde erkek arkadaslarin kardeslerin futbol yorumlarindan paylasimlarindan ay siyaset siyaset nereye kadar hazırda yöneticilerimiz bizlere tatil arasi vermiskenaz bi gün muhabbeti yapalim
Erenim tabiki haftaya sana gelelim yesiltas gununeBizde katılabilir miyiz
Eren başkanım uçak biletini alıp kaçmış olurErenim tabiki haftaya sana gelelim yesiltas gunune
Valla eren bence hicbirseyden kacmaz bir yesil tasmi gozünu korkutucakEren başkanım uçak biletini alıp kaçmış olur
Tabiki canim modum buyrunYöneticiler olarak bizede yer var mı .d