sana noldu semih hayırdır alt parti olmamayı mı tercih ettin bu ay tebrikler :=)oo sen kefilsen hepten inancım gitti
sana noldu semih hayırdır alt parti olmamayı mı tercih ettin bu ay tebrikler :=)oo sen kefilsen hepten inancım gitti
Çalışan demir paslanmaz böyle bi söz var hani biliyorsanızsana noldu semih hayırdır alt parti olmamayı mı tercih ettin bu ay tebrikler :=)
dur bakalım bu seçimi kaybedersek senden yeni isim önerisi alırım ben de tatlıses oğlu semih yaparımsana noldu semih hayırdır alt parti olmamayı mı tercih ettin bu ay tebrikler :=)
valla kurulduğumuz günden bu yana her zaman sıralamada olduk siz kendinizle benim yönetim ekibimi ve partimi asla karıştırmayınsana noldu semih hayırdır alt parti olmamayı mı tercih ettin bu ay tebrikler :=)
Siz nerden çıktınız kral ben anlamadım herkes bi atarlı bi showman olmuş efe koşturuyorken siz yoktunuz şimdi neyi konuşuyosunuz çözemedimoo sen kefilsen hepten inancım gitti
2019 da ben vardım yetmezmi mesutumSiz nerden çıktınız kral ben anlamadım herkes bi atarlı bi showman olmuş efe koşturuyorken siz yoktunuz şimdi neyi konuşuyosunuz çözemedim
Ney diyon kral kimsenin indiği yok aha burda adamMesutum kim indiği kim çıktıgı herkes gördü merak etmeyin siz
Ee görmedik hep inmiştin herhalde anlamadım2019 da ben vardım yetmezmi mesutum
Ayagı kaymasın da sakinNey diyon kral kimsenin indiği yok aha burda adam
Benim her zaman icraatlarım var mesutum 2019-2020 yıllarında sen başkanım derken biz hocalardaydıkEe görmedik hep inmiştin herhalde anlamadım
gün gelir devran dönerSiz nerden çıktınız kral ben anlamadım herkes bi atarlı bi showman olmuş efe koşturuyorken siz yoktunuz şimdi neyi konuşuyosunuz çözemedim
Yahu al devran senindir semih napacan kral onu anlamadımgün gelir devran döner
??Napak başkanım diyoruz diye oyunu mu bırakalım sana hesabın şifresini vereyim kirvem seçim zamanı gir kendine oy ver ne istiyon anlamadım ki
Soru işareti ne murat