S
S E M İ H
Ziyaretçi
benim zamanım bol canımsın ilk fırsatta konuşalımKomik çocuk seni yaz müsait olunca sohbet edelim yazacak mısın bakalım

benim zamanım bol canımsın ilk fırsatta konuşalımKomik çocuk seni yaz müsait olunca sohbet edelim yazacak mısın bakalım
Yaz semih bekliyorumbenim zamanım bol canımsın ilk fırsatta konuşalım![]()
Bu ekip komplo bayıra yuvarlansınYaz semih bekliyorum
Anlastik . Sende istersen bende atarim farketmez yorulma sen.Bekleriz ablacım geleceğin zaman haber ver konum atayım
yazıyorum forum özelden bak mesajımaYaz semih bekliyorum
Seni tanımam ben ablacım sen gelecem geliyorum geldim falan dedin haber et kolay bul diye söyledim ben. Gelecem dersem isterim konum sendenAnlastik . Sende istersen bende atarim farketmez yorulma sen.
Tamam busracim.@bilgem göktürk susayım susayım diyorum ama daha geçenlerde benim hakkımda en azından tartışmayı biliyorsun diye bi konu açtın. Şahıslar beni ilgilendirmiyor, kim kimi yemiş o da ilgilendirmiyor ama mesutum nedir ya, yok çakalıymış kurduymuş, siyaset oyunu mu oynuyoruz kıraathanede okey mi oynuyoruz belli değilDüzgün bi dille tartışma problemini çözmek için bence ilk önce kendi üyelerinle başla, gerisi zamanla düzelir zaten. Bir daha şikayetci olmazsın bu konudanda