B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Şimdi ben sana adamlık konusunu açarsam kapıyı bulamazsın sana da iyi geceler kral![]()

Şimdi ben sana adamlık konusunu açarsam kapıyı bulamazsın sana da iyi geceler kral![]()
güzel adamsın hoş adamsın da bizimle bir daha laf dalaşına girme sen zararlı çıkarsınYaptım oldu semih
Napacan semih msn mi çalacangüzel adamsın hoş adamsın da bizimle bir daha laf dalaşına girme sen zararlı çıkarsın
Canımsın yine gel seni agırlamak güzeldiHey allahım tamam murat
bilgem herkese ablacım ayağını geç partindekilere söyle hadi abicim git yat iyi geceler@Odin Oğlu Thor efe al kankani atari baska yerde yapin hadi ablacim. Sen gelmeden o gelemdigi icin iki gun daha sabredin sonra ben gelcem zaten orda konusuruz. İyi geceler![]()
bozkurttan mı yardım dileneyimdoğru konuş terbiyeni takın sana bu saatten sonra terbiye dersi verirsem altında kalırsın git hadi abilerine bozkurta yardım dilen seriden
Senin gibi 10 adam gelse beni çalamaz murat yapamayacağın şeyleri konuşma başka yerde gülerler adamaSeni çalacaz![]()
Olur efe. Bizimkiler atarlanmis iste napican hep siz yapicak degilsiniz ya arada onlarada bakmak lazim degilmi.bilgem herkese ablacım ayağını geç partindekilere söyle hadi abicim git yat iyi geceler![]()
yok canım ben uğraşamam öyle şeylerle ben söyleyeyim dedim sana sadece uyarı olsun sana da güzel isimler bulucam ama söz sana da ufak mesut falan yakışırNapacan semih msn mi çalacan
aramızda hallederdik biz 2mizOlur efe. Bizimkiler atarlanmis iste napican hep siz yapicak degilsiniz ya arada onlarada bakmak lazim degilmi.
Tmm abi en büyük sensin en abi sensin saygılar bıda olmaz sütümü içip erken uyuycamSenin gibi 10 adam gelse beni çalamaz murat yapamayacağın şeyleri konuşma başka yerde gülerler adama
Ya semih git be kardeşim senin cürmün mü bana isim bulmak hangi mecrasın sen ciğerim neye rolleniyosun bu kadaryok canım ben uğraşamam öyle şeylerle ben söyleyeyim dedim sana sadece uyarı olsun sana da güzel isimler bulucam ama söz sana da ufak mesut falan yakışır
Bu gec hic modum yok biliyonmu valla sen tamam da kankani sevmiyom ben hallederiz yine bir sonraki konuda bulusmak uzere hayirli geceleraramızda hallederdik biz 2miz![]()
tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin höyt be cengaver seniiYa semih git be kardeşim senin cürmün mü bana isim bulmak hangi mecrasın sen ciğerim neye rolleniyosun bu kadar
Rollenme yok ki burda konuşuyoruzYa semih git be kardeşim senin cürmün mü bana isim bulmak hangi mecrasın sen ciğerim neye rolleniyosun bu kadar
Komik çocuk seni yaz müsait olunca sohbet edelim yazacak mısın bakalımtutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin höyt be cengaver seniibayıldım sana gerçekten bi ara muhakkak sohbet edelim
![]()