Şu Ahmet'i burdan alın@Kadir Aydın @Ahmett EROL rahat durun zaten ortalık karışacak bari siz rahat durun
Şu Ahmet'i burdan alın@Kadir Aydın @Ahmett EROL rahat durun zaten ortalık karışacak bari siz rahat durun
Zor kullanmak istemiyorum şimdiŞu Ahmet'i burdan alın
Olur başka bişeyde istermisinŞu Ahmet'i burdan alın
Rüa nin yerine yeni mod memolreis olsunGüncellemelerden sonra keşke oyuncu olsaydım demeni ciddiye almamıştık, ciddiymiş
Emeklerine sağlık Rüa.
Teşekkür ederiz.
Röportaj da mesutada bahsettim ehli sünnet bir insan kendisi sjjsjsjs ama tek sorun olur oda yöneticiliğimi çaldılar der falan kekejsRüa nin yerine yeni mod memolreis olsun
Beğenmek çok riskliDarısı mahmut adminimin başına kendisini şanlıurfa valisi olarak görmek isteriz
Zamanında yaptığınız iyiliği unutmayacağım rüa hanım sizi oyun başkanı görmek dileğiyleHerkese merhaba,
4 aylık bir süreçten sonra yönetim ekibinden ayrılma kararı aldım, bu süreçte tüm yönetim ekibine teşekkür ederim.
Hep bir “Yönetim taraf tutuyor.” söylemlerine istinaden söylüyorum bunu, tamamen hakkaniyetli objektif bir şekilde ilerleniyor sizlerden ricam artık bu düşüncelerinizden vazgeçmeniz.
Tekrardan oyuncu olarak aranızdayım ve her zamanki cümleyle devam ediyorum hodri meydan
Birgun tekrar beraber vergi kasmak nasip olur mu peki Gonca yoneticimBizim için bir Yöneticiden daha fazlası oldun her zaman Yöneticilik hayatın adil ve tarafsızdı seninle çalışmak benim için çok mutluluk verici bir duyguydu ama gerçekten beni darlamalarını özleyeceğim yolun açık olsun oyun hayatında başarılar dilerim
Hakkınızda hayırlısı olsun başkanımHerkese merhaba,
4 aylık bir süreçten sonra yönetim ekibinden ayrılma kararı aldım, bu süreçte tüm yönetim ekibine teşekkür ederim.
Hep bir “Yönetim taraf tutuyor.” söylemlerine istinaden söylüyorum bunu, tamamen hakkaniyetli objektif bir şekilde ilerleniyor sizlerden ricam artık bu düşüncelerinizden vazgeçmeniz.
Tekrardan oyuncu olarak aranızdayım ve her zamanki cümleyle devam ediyorum hodri meydan
Neden olmasınBirgun tekrar beraber vergi kasmak nasip olur mu peki Gonca yoneticim
Yok mu bi maden daveti?? Seninle maden işi yaptıktan sonra bir daha kimseyle yapmadım sayın yöneticim bu iş sonsuza kadar rezervelidir dedimNeden olmasın
Maden dolu seni kınıyorumYok mu bi maden daveti?? Seninle maden işi yaptıktan sonra bir daha kimseyle yapmadım sayın yöneticim bu iş sonsuza kadar rezervelidir dedim
Emirhan davet attı tuzak kurdu banaMaden dolu seni kınıyorum
Ayrıca Emirhan seni de @E M İ R H A N
alakam yok ben puan kasıyorumMaden dolu seni kınıyorum
Ayrıca Emirhan seni de @E M İ R H A N