Vay arkadaş emirhanla Gonca banlanmamızı istiyor herhalde Gonca nın eller kaşınıyor uzun süredir ban atmıyorsa bizim röportaj full sansür içerirburdan ya telif çıkar ya ban @KURT 77
Vay arkadaş emirhanla Gonca banlanmamızı istiyor herhalde Gonca nın eller kaşınıyor uzun süredir ban atmıyorsa bizim röportaj full sansür içerirburdan ya telif çıkar ya ban @KURT 77
Kirvem büşradan darbe alman için ona iyi davranman lazım sadık olman ihanet etmemen lazım. Korkma ters yaparsan like atar ihanet edersen yamuk yaparsan da öyle. Röportajda bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorumVay arkadaş emirhanla Gonca banlanmamızı istiyor herhalde Gonca nın eller kaşınıyor uzun süredir ban atmıyorsa bizim röportaj full sansür içerir
Yok sayın Muhabirim ben Sorduğunuz sorulara karşı vereceğimiz cevaplar dan dolayı söyledim He güvence veriyorsanız sıkıntı yok[
Kirvem büşradan darbe alman için ona iyi davranman lazım sadık olman ihanet etmemen lazım. Korkma ters yaparsan like atar ihanet edersen yamuk yaparsan da öyle. Röportajda bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
[
Kirvem büşradan darbe alman için ona iyi davranman lazım sadık olman ihanet etmemen lazım. Korkma ters yaparsan like atar ihanet edersen yamuk yaparsan da öyle. Röportajda bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Fatihle benim güçlü geleceği çalma planımızı söylerse ne olucak peki, bize ne yapacaksınız ozaman. Biz şuan sıkıntıdayiz ve korkuyoruz
Bundan korkmaya gerek yok karEyvah. Foruma düşen son güçlü gelecek tanesi tarafından deşifre olduk. @Kadir Aydın kaçç
Yok kral memol erken uyandı mevzuya çalmadıkGüçlü Geleceği çalamadınızmı hala ayıp size be kardeşim istifada bir hizmettir... @Kadir Aydın
üzüldüm bak anlaşsaydınız 1k taşa verirdi oysaki...Yok kral memol erken uyandı mevzuya çalmadık