B
bilgem göktürk
Ziyaretçi
Oncelikle merhaba.son guncellemedeki hatayla gorduk ki Baskan Online cok seviyoruz ve vergi kasamadikca siralamada dustukce krize giriyoruz.Evet o kadar zaman ve emek harciyoruz ki geriye dusmek ve yapamamak iyice geriyor bizi. Soğuyoruz oyundan. Ve kendimizce siz yonetime is yuku olarak bir cok mesaj atiyoruz.
Ben suan bir oneri sormak istiyorum.Meclis secimlerine az bir zaman kaldigi icin bunun olabilirligi var.Mesela suan Siralamayi Tamamlasak.Ve secimler icin parti siralamalari belli olsa. Ay ortasi oldugu icinde level ve diger sifirlamalar da ikiye bolunse ve odullerde ikiye bolunse ay ortasina geldik cunku. Yoksa ellerimizde tirnak kafamizda sac kalmiycak
Takdir yonetimin.
(An itibari ile vergi kasamayan Gökturk partisi)
Ben suan bir oneri sormak istiyorum.Meclis secimlerine az bir zaman kaldigi icin bunun olabilirligi var.Mesela suan Siralamayi Tamamlasak.Ve secimler icin parti siralamalari belli olsa. Ay ortasi oldugu icinde level ve diger sifirlamalar da ikiye bolunse ve odullerde ikiye bolunse ay ortasina geldik cunku. Yoksa ellerimizde tirnak kafamizda sac kalmiycak
Takdir yonetimin.
(An itibari ile vergi kasamayan Gökturk partisi)