Maaş Yaptırımları Hakkında (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Economist

Üye
Vatandaş
Saygıdeğer Oyun Yöneticileri

Sözlerime başlarken her zamanki gibi gösterdiğiniz emeğe ve çalışmalarınıza büyük bir saygımız olduğunu ve yoğun çalışmalarınızı takdire şayan bulduğumuzu belirterek başlıyorum.

Bilmeyen oyuncular için bugün partimizden benimde dahil olduğum 4 valimiz istifasını verdi ve bunun sonucunda maaş olarak yatan ödüller geri alındı.

Forumda yöneticiler ve parti üyeleri arasında bir yanlış anlaşılma olduğunu üzülerek paylaşıyorum. İstifalarımız tamamen 3 gün sonra gerçekleşecek olan seçim için strateji gereği olup maaş günü kasten beklenilmiştir. Oyun yönetimininde elinde olmayan sebeplerden maaş sürecinin uzaması bizim stratejimizi de etkilemiş ve iki tarafında birbirini yanlış anlayabileceği bir takım talihsiz olaylara sebebiyet vermiştir. Maaş günü gecikmelerinde oyun yöneticilerini suçlamadığımızı ve ne kadar zorlu bir süreçten geçtiğimizi farkında olduğumuzun altını tekrardan çizmek isterim.

Takdir ettiğiniz üzere makam maaşları 2 kere alınır ve bizim görüşümüzce bu hakedişe göre verilir. Bizler vali olarak ilk dönem hakedişimizi gerçekleştirmiş olup aldığımız maaşı hak ettiğimizi düşünmekteyiz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi istifalar sorumluluktan kaçmak için değil seçim stratejisi için yapılmıştır.

Forumda istifa kısmına konu dışı yorum atmanın kurallara aykırı olduğunu biliyor ve bunun için özür diliyoruz ancak tüm maaşımızın geri alınmasını hukukun ölçülülük ilkesine aykırı buluyoruz.

Biz istifa eden valiler olarak o makama bir ay emeğin sonucu geldik ki bir şeye emek vermeyi şu aralar en çok oyun yönetimi ve geliştirme ekibi anlar.

Forum yöneticisinin kastettiği gibi bir kurnazlık bulunmamakta olup bu imanın yapılması bizi derinden üzmüştür. Bizim yaptığımız seçim stratejisi de tamamen oyunu geliştirmeye yöneliktir.

Sonuç olarak forumda konu dışı yazmanın cezasını bizzat parti sözcüsü olarak çekmeye hazır olmakla birlikte şu an yapılan yaptırımı ve imayı haksız buluyoruz. Gereğinin oyun yönetimimiz tarafından adilce yapılacağına dair güvenimiz sonsuzdur.

GÖKTÜRK PARTİ GENEL SÖZCÜSÜ: The Economist

Ö Z E R

DAİMA ASİL TÜRK
Vatandaş
Bizim yaptığımız istifa tamamen stratejiktir art niyet içermemektedir. Altına yazılan yorumlarla ilgi en ufak yönetime saygısızlık durumu yoktur aksine yönetimi taktir ediyoruz arka planda günlerce uğraşılan oyunu güzelleştirmek için yapılan bir emek vardır. Emeğe saygımız sonsuzdur.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Bu tamamen benim sucum sayin yonetim. Oyuncularıma strateji geregi maaslardan sonra haklarini aldiktan sonra istifa etmelerini ben rica ettim . Kaldiki geçtiğimiz ayda valiliklerini emekleri ile aldilar. Daha sonrasında yapılan yorumlar ise tamamen art niyet siz saka amacıyla yapılmış yorumlardir.yonetici olarak benim onlara forum kurallarını eksik anlatmadan kaynaklanmış olabilir. Bir defaya mahsus bunun affını rica ediyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Peki şunu sormak istiyorum.
3 gün sonra milletvekili olup seçilme ödülü alınması mı planlanıyordu?
Ekstra olarak da:
Bizim yaptığımız istifa tamamen stratejiktir art niyet içermemektedir. Altına yazılan yorumlarla ilgi en ufak yönetime saygısızlık durumu yoktur aksine yönetimi taktir ediyoruz arka planda günlerce uğraşılan oyunu güzelleştirmek için yapılan bir emek vardır. Emeğe saygımız sonsuzdur.
1715469833481.png

Bu özgüven nereden geliyor?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Neden istifa ediyorlar peki ? Milletvekili mi olacak bu arkadaşlar.
Bu tamamen benim sucum sayin yonetim. Oyuncularıma strateji geregi maaslardan sonra haklarini aldiktan sonra istifa etmelerini ben rica ettim . Kaldiki geçtiğimiz ayda valiliklerini emekleri ile aldilar. Daha sonrasında yapılan yorumlar ise tamamen art niyet siz saka amacıyla yapılmış yorumlardir.yonetici olarak benim onlara forum kurallarını eksik anlatmadan kaynaklanmış olabilir. Bir defaya mahsus bunun affını rica ediyorum.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Peki şunu sormak istiyorum.
3 gün sonra milletvekili olup seçilme ödülü alınması mı planlanıyordu?
Ekstra olarak da:

Ekli dosyayı görüntüle 15465

Bu özgüven nereden geliyor?
Ben cevap vereyim sayin yoneticim biz vekil odullerini hic dusunmedik..cunku ne ozer nede coskun karaosmanoglu nakit ve odul oarayla ilgili sorunlari yok ozellikle ozer gecen gun destekten hesabindaki paranin hediye edilebilir tasa donusmesi icin talepte bulundu. Red geldi tabi. Biz vekillerimizin kendi kadromuzdan olmasi icin karar verdik..gerekirse vekil odullerini vermeyebilirsiniz

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Evet sayin yoneticim parti baskani olarak oyunu hakkiyla oynayan arkadsslarimin vekil olmalarini ve mecliste gerekli gorevleri yerine getirmelerini ve bu donem cok daha iyi bir parti yonetimi gostermek icin degisiklikler yapmayi istiyoruz.
O halde ben sizin samimiyetinize inanıyorum.
Ben vermem diyen havalı arkadaş, Ben hiç vermem diyip faiz isteyen arkadaşlardan ben verdiğimiz yeşil taşları aldım.
Diğer kişilere maaşları geri verilebilir :)
iyi oyunlar dileriz.
@Gonca dağıtalım arkadaşlara tekrardan maasları.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Sayın yöneticim ay sonu geldiğinde strateji olarak belediye başkanlığından istifa edip valilik için puanının uyduğu şehirlere geçen başkanlarımız da var onlar da doğal olarak aynı maaşı almış oluyorlar bu durumda onlara da yaptırım uygulanması gerekir arkadaşlarımız vali maaşını da eğer seçilirlerse vekil maaşını da hak ederek almış oluyor herhangi bir hile veya oyun kurallarına aykırı durum söz konusu değil. Ek olarak ben maaş almıyorum benim bir maaşım veya beni etkileyen bir durum da yok kendi düşüncemi belirtiyorum. Arkadaşlarımın verdiği cevaplara gelirsek bu özgüven ile alakalı değil tamamiyle mizah amaçlıdır sonuç olarak ne kadar siyaset oyunu oynasak bile eğlenmek için oynuyoruz zaten hepimiz gün boyu çalışan insanlarız kafa dağıtmak için girdiğimiz oyunda biraz gırgır şamata döndürmek çok görülmese gerek. Tabi ki gırgır şamatanın ve goygoyun da yeri ve zamanı var ancak oraya yorum yapan arkadaşlarımın yönetime veya herhangi bir şeye kastı bulunmayarak tamamiyle ortamın gerginliğini almak amaçlı yazdığını sizlere bildirmek istiyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın yöneticim ay sonu geldiğinde strateji olarak belediye başkanlığından istifa edip valilik için puanının uyduğu şehirlere geçen başkanlarımız da var onlar da doğal olarak aynı maaşı almış oluyorlar bu durumda onlara da yaptırım uygulanması gerekir arkadaşlarımız vali maaşını da eğer seçilirlerse vekil maaşını da hak ederek almış oluyor herhangi bir hile veya oyun kurallarına aykırı durum söz konusu değil. Ek olarak ben maaş almıyorum benim bir maaşım veya beni etkileyen bir durum da yok kendi düşüncemi belirtiyorum. Arkadaşlarımın verdiği cevaplara gelirsek bu özgüven ile alakalı değil tamamiyle mizah amaçlıdır sonuç olarak ne kadar siyaset oyunu oynasak bile eğlenmek için oynuyoruz zaten hepimiz gün boyu çalışan insanlarız kafa dağıtmak için girdiğimiz oyunda biraz gırgır şamata döndürmek çok görülmese gerek. Tabi ki gırgır şamatanın ve goygoyun da yeri ve zamanı var ancak oraya yorum yapan arkadaşlarımın yönetime veya herhangi bir şeye kastı bulunmayarak tamamiyle ortamın gerginliğini almak amaçlı yazdığını sizlere bildirmek istiyorum.
Sizin açınızdan bir sorun yok.
Konu kilit.

The Economist

Üye
Vatandaş
Sayın Yönetici

İlk sorunuza cevabınız nettir: Partimiz üye sayısına oranla çok yüksek vali çıkarmaktadır ki bu valiler çok yüksek puanlarla vali olup en aktif kişilerdir. Biz bu dönem mecliste daha aktif olabilmek için partimizin en aktif oyuncularını vekil yapmak istedim ve makamları olan kişiler de istifa etmek durumunda kaldı. Amaç ödül değil aktif bir milletvekili listesi kurmaktı

Ayrıca aldığımız şey seçilme ödülü değil maaşımızdı ve benim o forumda dediğim üzere bu 4 valide süreç boyunca aktif valilik performansı göstererek maaşlarını haketti.

Ekstra sorunuza yanıt ise orada artniyetli bir durum olmamakla birlikte bizim parti anlayışımız gereği mizahi bir konuşma tarzımız mevcuttur. Yanlış anlaşılma olduğunu ve yorumların konu dışı olduğunu zaten belirttim ancak maaşların geri alınmasını ölçülü bulmuyoruz gereğini arz ediyoruz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sayın Yönetici

İlk sorunuza cevabınız nettir: Partimiz üye sayısına oranla çok yüksek vali çıkarmaktadır ki bu valiler çok yüksek puanlarla vali olup en aktif kişilerdir. Biz bu dönem mecliste daha aktif olabilmek için partimizin en aktif oyuncularını vekil yapmak istedim ve makamları olan kişiler de istifa etmek durumunda kaldı. Amaç ödül değil aktif bir milletvekili listesi kurmaktı

Ayrıca aldığımız şey seçilme ödülü değil maaşımızdı ve benim o forumda dediğim üzere bu 4 valide süreç boyunca aktif valilik performansı göstererek maaşlarını haketti.

Ekstra sorunuza yanıt ise orada artniyetli bir durum olmamakla birlikte bizim parti anlayışımız gereği mizahi bir konuşma tarzımız mevcuttur. Yanlış anlaşılma olduğunu ve yorumların konu dışı olduğunu zaten belirttim ancak maaşların geri alınmasını ölçülü bulmuyoruz gereğini arz ediyoruz.
Ben sizin samimiyetinize güveniyorum.
Bir sorun yok.
Faiz isteyen ve ben vermem diyen arkadaşa ufak bir hatıramız olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...