Sen bence sus önce siz kendi partinizi yükseklere taşıyın en azından sizle tam bir rakip olabilelim şuanki sıralamanızla bu şekilde konuşman çok komikHedefiniz ne sizden 2 günde bir yönetim değişmesini istiyoruz biraz fazla bir süre sizin için ama
Sen bence sus önce siz kendi partinizi yükseklere taşıyın en azından sizle tam bir rakip olabilelim şuanki sıralamanızla bu şekilde konuşman çok komikHedefiniz ne sizden 2 günde bir yönetim değişmesini istiyoruz biraz fazla bir süre sizin için ama
Sağolun başkanımHayırlı olsun başarılar diliyorum.
En azından sizin gibi değiliz hergün parti başkanını değiştirip suçu atmak için birini arıyorsunuz bizim partiye laf ediyorsunuz sizin o memolreisiniz bizim parti başkanımıza gel partinin başınada geç demişti bunuda belirtiyim demekki senin gibisini bulunca geçirmiş ve partinin kötülüğü için suçu atacak kişiyi bulmuşSen bence sus önce siz kendi partinizi yükseklere taşıyın en azından sizle tam bir rakip olabilelim şuanki sıralamanızla bu şekilde konuşman çok komik
Partinin kötülüğü mü biz burda tartışmak için konu açmadık yeni KALICI yönetimi tanıttık anlayışta bulunmanı rica ediyorumEn azından sizin gibi değiliz hergün parti başkanını değiştirip suçu atmak için birini arıyorsunuz bizim partiye laf ediyorsunuz sizin o memolreisiniz bizim parti başkanımıza gel partinin başınada geç demişti bunuda belirtiyim demekki senin gibisini bulunca geçirmiş ve partinin kötülüğü için suçu atacak kişiyi bulmuş
Ben fakirim aynenayhan abinde para yoksa gel ben sana paket çekeyim azıcıkda sen aday ol sadettin
Fahrii başkanMemoli onursal başkan mi oldu şimdi
Memoli onursal başkan mi oldu şimdi
Sessiz kalacazFahrii başkan
Sağolun başkanımBaşarılılar diliyorum yeni yönetime
Sessiz kalacaz
Biz burda yönetimi tanıttık anlayışta bulunmanızı rica ediyorum
Guapooooo. TamamSessiz kalacaz
Biz burda yönetimi tanıttık anlayışta bulunmanızı rica ediyorum
Kaç defa dedik geçici süreliğine bıraktı diyeMemol yönetimde mi?
Kaç defa dedik geçici süreliğine bıraktı diye
Dene bakalım çalacağını hiç zannetmiyorum dikkat et çalmaya çalışırken biz çalmayalım sizin partiyiTamam, partiyi çalabilir miyiz müsaden var mı?
Dene bakalım çalacağını hiç zannetmiyorum dikkat et çalmaya çalışırken biz çalmayalım sizin partiyi