B
Beşir Selman
Ziyaretçi
Seçimle gelen seçimle gider
Halkın iradesine karşı çıkmak ne zamandan beri halkın hakkını korumak oldu. #AskerKışlayaŞanlı üniforma siz vatandaşlarımızın hakkını korumak ve hayat şartlarınızı daha iyi hâle getirmeye çalışanların üstündedir. Burada siz vatandaşlarımızın üstüne düşen görev askerlerimize sorun çıkartmamaktir
kendine yakışanı yapmışsın yine alikeremim semazen misali dönüyorsun#ORDUSAHAYA
Zamanında halkın yanında gibi görünen şahsiyetler vatandaşlarımızın görmediği arka kapılarda vatandaşlarımıza karşı art niyet beslemektedir. Buna son vermek için biz buradayızHalkın iradesine karşı çıkmak ne zamandan beri halkın hakkını korumak oldu. #AskerKışlaya
Peki başkanım ben bişey demiyorum bu sizin döneminizde de böyle olursa o vakit konuşuruz bunu ben bağımsız bir oyuncuyum sonuçta her hangi bir parti ile bağım da yokSeçmekte seçilmekte seçileni bertaraf etmekte hür iradedir kimlerin nasıl seçtiğini seçildiğini kimler neler yaptığını az çok tahmin ediyor ve biliyoruzda değerli başkanım
herkes kendine yakışanı yaptı semihim allak olan arkadaşlara et bu laflarınıkendine yakışanı yapmışsın yine alikeremim semazen misali dönüyorsun
Teşekkür ederim başkanımPeki başkanım ben bişey demiyorum bu sizin döneminizde de böyle olursa o vakit konuşuruz bunu ben bağımsız bir oyuncuyum sonuçta her hangi bir parti ile bağım da yok