13 MAYIS MUHTIRASI - DARBE GİRİŞİMİ (4 Kişi İçeride)

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Şanlı üniforma siz vatandaşlarımızın hakkını korumak ve hayat şartlarınızı daha iyi hâle getirmeye çalışanların üstündedir. Burada siz vatandaşlarımızın üstüne düşen görev askerlerimize sorun çıkartmamaktir
Halkın iradesine karşı çıkmak ne zamandan beri halkın hakkını korumak oldu. #AskerKışlaya

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Bugün, Oyunumuzda demokrasiye ve hukuka karşı yapılmış olan bir darbe girişimiyle karşı karşıyayız. Ancak bu zorlu süreçte asla pes etmeyeceğiz. İktidar partisi olarak, birlik ve dayanışma içinde, demokratik ilkelerimizi ve halkımızın iradesini korumak için kararlılıkla mücadele edeceğiz. Birlikte hareket ederek, oyunumuzu daha güçlü bir geleceğe taşıyacak adımları atacağız.
Unutmayalım ki, demokrasi ve özgürlükler için verdiğimiz mücadelede birlikte olduğumuz sürece güçlüyüz. Birlikte hareket ederek, oyunumuzu daha güçlü bir geleceğe taşıyacak adımları atacağız.
Birlikte güçlüyüz!

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Seçmekte seçilmekte seçileni bertaraf etmekte hür iradedir kimlerin nasıl seçtiğini seçildiğini kimler neler yaptığını az çok tahmin ediyor ve biliyoruzda değerli başkanım
Peki başkanım ben bişey demiyorum bu sizin döneminizde de böyle olursa o vakit konuşuruz bunu ben bağımsız bir oyuncuyum sonuçta her hangi bir parti ile bağım da yok

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
GÖKTÜRK PARTİSİ BAYBURT MİLLETVEKİLİ OLARAK GOREVİMİZİN BAŞINDA ONURLU BİR ŞEKİLDE DURACAGİMİZİ BİLDİRİRİM. ÜLKEMİZ MÜSTERİH OLSUN. GAZİ MECLİSİMİZ HER DAİM GÖREVİNİN BAŞINDA.

Berat Koto

48.Dönem Ekonomi Bakanı
Vatandaş
ZONGULDAK ŞEHİR VALİSİ OLARAK ZONGULDAKTA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİYORUZ ORDUYU TANKLARIYLA ZONGULDAKTA SOKAĞA DAVET EDİYORUZ 85 MİLYON İNSANIMIZA TEKRARDAN DEMOKRASİYİ ZONGULDAKTAN YAYACAGIZ KİMSE MERAK ETMESİN HEP BERABER BAŞARACAĞIZ

borga

44. Dönem Bursa Milletvekili
Vatandaş
OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI VE GÖKTÜRK PARTİSİ MENSUBU OLARAK BU VE BUNUN GİBİ OYUNLARA GELMEYECEGİMİZİ GOREVİMİZİN BASİNDA AKTİF BİR SEKİLDE DURACAGİMİZİ BİLDİRİRİM.