13 MAYIS MUHTIRASI - DARBE GİRİŞİMİ (3 Kişi İçeride)

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Demokrasi mecliste işlenmeliydi bu da olmadı demokrasiyi getirecek olan ordudur istifa çaredir

Gökhan Komutan

Bağımsız Başkan
Vatandaş
Bu konunun valiler ile alakası tam olarak nedir vali olmak için bütün ay boyunca çalışıp ay sonunda o ilin en çok puan toplayan oyuncusu seçiliyor dolayısıyla ortada vali olan kişilere yapılacak bir haksızlık olduğunu düşünüyorum darbe vb bir durum olacaksa da bu durumun valileri kapsaması doğru değildir olacak bir durum varsa da seçimle belirli yetki sahibi kişiler etkilenmedir bu konuya oyun yönetiminin dikkatini çekmesini rica ederim saygılarımla

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Hiç Kimse DEMOKRATİK DÜZENİ BO-ZA-MAZ !!!!

SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER

GÖREVİMİZİN BAŞINDA DİMDİK AYAKTAYIZ

#İSTİFAETMİYORUZ!!!

omrfrk56

46.Dönem İçişleri Bakanı- ÖVİP PARTİ SÖZCÜSÜ
Vatandaş
Herkesin hür iradesidir başkan ben kimsenin kararına karışmam burada mevzu seçimle gelen bir yönetime vekillere yapılan bu darbe girişimi bir gün sizinde iktidarınızda yapılacak ama o zaman da ben darbeye hayır diyerek burada olacağım hiç bir güç halkın iradesinden daha güçlü değildir.

Herkesin hür iradesidir başkan ben kimsenin kararına karışmam burada mevzu seçimle gelen bir yönetime vekillere yapılan bu darbe girişimi bir gün sizinde iktidarınızda yapılacak ama o zaman da ben darbeye hayır diyerek burada olacağım hiç bir güç halkın iradesinden daha güçlü değildir.
Seçmekte seçilmekte seçileni bertaraf etmekte hür iradedir kimlerin nasıl seçtiğini seçildiğini kimler neler yaptığını az çok tahmin ediyor ve biliyoruzda değerli başkanım

F

Fatih Recep Doğrubakan

Ziyaretçi
BAŞKAN ONLINE SİLAHLI KUVVETLERİ KENDİSİNE MİLLETE HİZMET YASASIYLA VERİLMİŞ OLAN TARİHİ GÖREVİNİ, ULUSUNUN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNUN ÜMİT VE ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ DOĞRULTUDA, ÜSTÜN DİSİPLİN ANLAYIŞI, SINIRSIZ EŞİTLİK VE HİZMET SEVGİSİ BİLİNÇLİ BİR KARARLILIK VE VAKARLA İFA EDEREK, YÖNETİME EL KOYMUŞ VE TÜM OYUNDA KISA SÜREDE TAM VE KESİN KONTROLÜ SAĞLAMIŞ OLACAKTIR.

#GÜNEŞLİGÜNLER #ORDUSAHAYA