Kripto ileti çözülüyor...#ordugöreve tolga bey nerelerdesiniz seri Alman Kaplanı 131, Sovyet IS-2
Demokrasiyle gelen demokrasiyle gider o şanlı üniformayı kirletmeyin.Şuan iktidar da olan şahsiyetler orda durmayı hak etmeyen hak yiyen şahsiyetlerdir #Güneşligünler #Ordusahaya
Halı sahaya mi cağırıyorsun kardeşim jsjsjsjsjŞuan iktidar da olan şahsiyetler orda durmayı hak etmeyen hak yiyen şahsiyetlerdir #Güneşligünler #Ordusahaya
Herkesin hür iradesidir başkan ben kimsenin kararına karışmam burada mevzu seçimle gelen bir yönetime vekillere yapılan bu darbe girişimi bir gün sizinde iktidarınızda yapılacak ama o zaman da ben darbeye hayır diyerek burada olacağım hiç bir güç halkın iradesinden daha güçlü değildir.
Seçmekte seçilmekte seçileni bertaraf etmekte hür iradedir kimlerin nasıl seçtiğini seçildiğini kimler neler yaptığını az çok tahmin ediyor ve biliyoruzda değerli başkanımHerkesin hür iradesidir başkan ben kimsenin kararına karışmam burada mevzu seçimle gelen bir yönetime vekillere yapılan bu darbe girişimi bir gün sizinde iktidarınızda yapılacak ama o zaman da ben darbeye hayır diyerek burada olacağım hiç bir güç halkın iradesinden daha güçlü değildir.
Şanlı üniforma siz vatandaşlarımızın hakkını korumak ve hayat şartlarınızı daha iyi hâle getirmeye çalışanların üstündedir. Burada siz vatandaşlarımızın üstüne düşen görev askerlerimize sorun çıkartmamaktirDemokrasiyle gelen demokrasiyle gider o şanlı üniformayı kirletmeyin.