E
La darbeyi sizle başlattık dalga mı geçiyosun hahahahaha nasıl rollendiyseniz kendiniz bile inanıyosunuzBu darbeye bulaşan bütün partilerin üyelerine çağrımızdır TÜRK BUDUNUN şefkatli kollarına sığının hep beraber bunların karşısında mücadele edelimEkli dosyayı görüntüle 15512
Bu darbeye bulaşan bütün partilerin üyelerine çağrımızdır TÜRK BUDUNUN şefkatli kollarına sığının hep beraber bunların karşısında mücadele edelimEkli dosyayı görüntüle 15512
Bize böyle talimat gelmedi Mesut beyLa darbeyi sizle başlattık dalga mı geçiyosun hahahahaha nasıl rollendiyseniz kendiniz bile inanıyosunuz
Adalet darbeyle sağlanmaz agit başkanımSizler güç elde edince adaletten şaşanlardan oldunuz
Ekli dosyayı görüntüle 15515
Mesut egonu bir yere bırakıp biraz zevk almaya bakabilirsin.La darbeyi sizle başlattık dalga mı geçiyosun hahahahaha nasıl rollendiyseniz kendiniz bile inanıyosunuz
Dün konuşurken darbede sizi destekliceZ diyordunuz yaBu darbeye bulaşan bütün partilerin üyelerine çağrımızdır TÜRK BUDUNUN şefkatli kollarına sığının hep beraber bunların karşısında mücadele edelimEkli dosyayı görüntüle 15512
Emirhan git allah alsın seni kral bi daha sağda solda delikanlı edebiyatı yaptığını görmiyim inan sabah akşam random atarım :dBize böyle talimat gelmedi Mesut bey
Adalet meclisle sağlanmıyorsa yapacak birşey kalmıyor Emirhan başkanımAdalet darbeyle sağlanmaz agit başkanım
Siyaset bu kardeşim her an herşey değişebilirDün konuşurken darbede sizi destekliceZ diyordunuz yadönek olma adam ol delikanlı ol emirhan
Çok üzdün beni altın budun hayaline nolduEmirhan git allah alsın seni kral bi daha sağda solda delikanlı edebiyatı yaptığını görmiyim inan sabah akşam random atarım :d
Bağımsız bir birey olarak Mesut arkadaşımız sizde işin içindeydiniz noldu şimdi yan çızıyorsunuz nedir bu oyunlar demeye getirdi galibaMesut egonu bir yere bırakıp biraz zevk almaya bakabilirsin.
Oyunu da komutanlar kapatmadı aslında biz kapattık.
Biz de mi rollenmiş oluyoruz?
Ya role play gaming olduğumuzu hatırla ya da uzatmadan seni banlayalım.
Tek ban tehditine de sana yaptık, şaşırtmadın yine
Bu işin bir de arka planı var lafım meclise değil muhataplarına sadece. Oyunun kapanmasıyla vs alakalı da bir yorum yapmadım şu an benim kadar eğlence çıkarmaya çalışan da yokMesut egonu bir yere bırakıp biraz zevk almaya bakabilirsin.
Bırak rollensin insanlar karışmaBu işin bir de arka planı var lafım meclise değil muhataplarına sadece. Oyunun kapanmasıyla vs alakalı da bir yorum yapmadım şu an benim kadar eğlence çıkarmaya çalışan da yoksadece orda başka burda başka konuşanlar var dertleri de eğlence değil prim like kasmak. Böyle içten pazarlıklı olunca tadı kaçıyor ben de buna müdahale etmeye çalışıyorum
ShshshsjMesut egonu bir yere bırakıp biraz zevk almaya bakabilirsin.