S
S E M İ H
Ziyaretçi
saplaaaaaaaReis öncelikle soru ekini böl sonra oyunu bölmeye devam et![]()
saplaaaaaaaReis öncelikle soru ekini böl sonra oyunu bölmeye devam et![]()
Reis öncelikle soru ekini böl sonra oyunu bölmeye devam
Halkımızın refahı = Makamları çalışarak elde edemiyoruz zorla almaya çalışalım kimi
Yönetemediğiniz yerde bilen gelmesi lazım şartE Keşke bu dönemde 1. olup hak edip alsaydınız bu kadar komikliğe gerek yoktu başkanım![]()
seçimlere 1 gün kala neyin yönetememe şovu kanzi anlayamadımYönetemediğiniz yerde bilen gelmesi lazım şart
Komik olan nedir anlamadım ?E Keşke bu dönemde 1. olup hak edip alsaydınız bu kadar komikliğe gerek yoktu başkanım![]()
Duvardaki Darbe yazısıKomik olan nedir anlamadım ?
Ordu şuan yapıyor o işisaplaaaaaaa
İradeyi sadece bir buyruk olduğunu düşünme küçük beynini bu tür şeylere harcama halk istedi övip iradeye sadık kalarak yaptı bunu inşallah anlarsınPartinin isiminde irade var ama, iradeye saygıları yok![]()
İrade bize verilen sözleri tutsaydı. Tutmadığı için ismiminiz hakkını biz vericez ve hepiniz görüceksinizPartinin isiminde irade var ama, iradeye saygıları yok![]()
Hodri meydanİrade bize verilen sözleri tutsaydı. Tutmadığı için ismiminiz hakkını biz vericez ve hepiniz görüceksiniz
Sen ilk önce saygını takın öyle gel tamam mı?İradeyi sadece bir buyruk olduğunu düşünme küçük beynini bu tür şeylere harcama halk istedi övip iradeye sadık kalarak yaptı bunu inşallah anlarsın
Söylemiştim sanki sana 5 lvl adamlarla polemiğe girme diyeSen ilk önce saygını takın öyle gel tamam mı?
yarın görecem ben siziOrdu şuan yapıyor o işi
Hele bak kendini filozof zannediyor beynini laf atmayla harcama yazık sanaSöylemiştim sanki sana 5 lvl adamlarla polemiğe girme diye![]()
Seçime 1 gün kala iradeye sadık mı kaldı? Reis senin sadakat anlayışın tam olarak ne?İradeyi sadece bir buyruk olduğunu düşünme küçük beynini bu tür şeylere harcama halk istedi övip iradeye sadık kalarak yaptı bunu inşallah anlarsın
Olgun biri olarak davran ne yazdığını önce okumanı tavsiye ediyorum…Sen ilk önce saygını takın öyle gel tamam mı?