Zihniyete bakHele bak kendini filozof zannediyor beynini laf atmayla harcama yazık sana

Zihniyete bakHele bak kendini filozof zannediyor beynini laf atmayla harcama yazık sana
Seninkinden değil çok şükürZihniyete bak![]()
Sizin partide de emekçi var ama emek yokPartinin isiminde irade var ama, iradeye saygıları yok![]()
Biliyorum hep bizi görmek istiyorsunuz hayranımız çok, büyük olmak böyle bir şey ama biz sizi göremiyoruz hiç...yarın görecem ben sizi
Hayırdır sen kimsin zıplatıyorsunBirader dün gelmişsin oyuna burda tanımadan etmeden konusuyorsun dikkat et zıplatırım seni
3. Double bitti herhaldesen seversin bölmeye çalışmayı![]()
Emek olmasa şuana kadar ayakta kalır mıydı sence?Sizin partide de emekçi var ama emek yok![]()
Şuan ayakta olduğu söylenemez tökezliyor.Emek olmasa şuana kadar ayakta kalır mıydı sence?
Bu yazmanla kabul etmiş oldun yani iradeye saygınız olmadığını![]()
Senin bulunduğun partinin kurucusu benim ve şuan ki başındaki arkadaşla beraber kurduk ivep bizim yönetimizde zirvelerin partisiydi suanda sadece altların partisi bize iradeden omurgadan bahsedeceksen önce o partindeki eski üyelere sor bakalım ivepin zirve döneminde partinin başında ve yönetiminde şuan ki ÖVİP yönetimi vardı önce bir geçmişini öğren sonra karşıma gel omurga ve irade nedir. senden öğrenecek halimiz yokPartinin isiminde irade var ama, iradeye saygıları yok![]()
Laflarına dikkat et zıplatmak falan hayırdır sen önce seviyeni koru tartışacaksan sükûnetli bir şekilde tartış sonra karşındakinin zihniyetine laf et tamam mı aslanımBirader dün gelmişsin oyuna burda tanımadan etmeden konusuyorsun dikkat et zıplatırım seni
Ayakta mı sence ?Emek olmasa şuana kadar ayakta kalır mıydı sence?
Bu yazmanla kabul etmiş oldun yani iradeye saygınız olmadığını![]()
Hepsi haklının yanına geldi unuttun mu abi kime soracakSenin bulunduğun partinin kurucusu benim ve şuan ki başındaki arkadaşla beraber kurduk ivep bizim yönetimizde zirvelerin partisiydi suanda sadece altların partisi bize iradeden omurgadan bahsedeceksen önce o partindeki eski üyelere sor bakalım ivepin zirve döneminde partinin başında ve yönetiminde şuan ki ÖVİP yönetimi vardı önce bir geçmişini öğren sonra karşıma gel omurga ve irade nedir. senden öğrenecek halimiz yok![]()
Arkadas deminden beri hakaret içerikli konuşuyor laf etmiyorsunLaflarına dikkat et zıplatmak falan hayırdır sen önce seviyeni koru tartışacaksan sükûnetli bir şekilde tartış sonra karşındakinin zihniyetine laf et tamam mı aslanım
Kör topal misaliŞuan ayakta olduğu söylenemez tökezliyor.
Aslanım falanda çizgini koru tanımam etmem seniLaflarına dikkat et zıplatmak falan hayırdır sen önce seviyeni koru tartışacaksan sükûnetli bir şekilde tartış sonra karşındakinin zihniyetine laf et tamam mı aslanım
Benim partimde senin gibilere yer yok her konuda kendini övmeyi bırak yok ben kurdum yok ben ettim ee napalım yani git partinle ilgilenen.Senin bulunduğun partinin kurucusu benim ve şuan ki başındaki arkadaşla beraber kurduk ivep bizim yönetimizde zirvelerin partisiydi suanda sadece altların partisi bize iradeden omurgadan bahsedeceksen önce o partindeki eski üyelere sor bakalım ivepin zirve döneminde partinin başında ve yönetiminde şuan ki ÖVİP yönetimi vardı önce bir geçmişini öğren sonra karşıma gel omurga ve irade nedir. senden öğrenecek halimiz yok![]()
Ben hakaret etmedim usulünce cevap verdim sende kişiliğini belli ettinArkadas deminden beri hakaret içerikli konuşuyor laf etmiyorsun
Göz doktorununa görün istersen bi?Ayakta mı sence ?