Darbeye Hayır! Hayırda Hayır Vardır. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan CNMERTTs
  • Başlangıç tarihi
C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Saygıdeğer Başkanlarım;

Bugün oyunumuzda huzur ve güvenliğimizi tehdit eden bir durumla karşı karşıyayız. Oyunumuzun demokratik düzenine karşı yapılan her türlü girişimi şiddetle kınıyor ve en sert şekilde cezalandıracağımızı belirtmek istiyorum.
Demokratik haklarımızın ve hukukun üstünlüğünün korunması, başkanlarımızın birlik ve beraberliği için elzemdir. Hiçbir kuvvet, hiçbir grup veya hiçbir birey, bu temel değerleri sarsamaz ve demokratik düzenimizi bozamaz.
Adalet Bakanı, Oyun başkanı, Meclis başkanı, İçişleri bakanı ve Ekonomi bakanı olarak yasalarımızın çizdiği sınırlar içinde hareket ederek, başkanlarımızın haklarını korumak ve adaleti sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir hukuk dışı girişim, yargımızın sağlam temelleri karşısında ayakta kalamaz.

CNMERTTs
Adalet Bakanı ⚖️

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Olumsuz, güven oylamasına gidiyorsunuz ya hani ilkönce güveneceğiniz kişileri iyi seçin bence
sen 1 ay boyunca uğraşıp el emeği göz nuru ile puan kasan valilerin emeklerini hiçe sayıp onları makamlarından etmeye vicdanın el veriyor mu? O uykusuz kalan insanlar senin bu seçime 1 gün kalmışken gövde gösterilerine katlanmak zorunda mı?

K

KadirBey.

Ziyaretçi
sen 1 ay boyunca uğraşıp el emeği göz nuru ile puan kasan valilerin emeklerini hiçe sayıp onları makamlarından etmeye vicdanın el veriyor mu? O uykusuz kalan insanlar senin bu seçime 1 gün kalmışken gövde gösterilerine katlanmak zorunda mı?
Bana demogoji yapma semihcan, bu darbe de oyunun aksiyonlarindan olucakti Birgün elbet o gün bugün.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bana demogoji yapma semihcan, bu darbe de oyunun aksiyonlarindan olucakti Birgün elbet o gün bugün.
Sana demogoji yapan yok sen bu darbeyi doğru zaman da yapmadın, gerçekten işleyişte sıkıntı olsa bakanlar birbirlerine zıt düşse o zaman yap darbeni ama durup dururken zevki olarak yapamazsın milletin emeği var burada