Daha erken olacaktı teknik sorunlardan dolayı olmadıSeçime 24 saat kala mı ?
Daha erken olacaktı teknik sorunlardan dolayı olmadıSeçime 24 saat kala mı ?
İşleyiş bu doğrultudadır komutanlar anlaşır darbe yapabilir bunu kural dışıymış gibi göstermenin manası yokBu yaptığınız işleyişi düzeltmek değildir. İşleyişi kendi çıkarlarınız doğrultusunda şekillendirmektir.
Oy sayımızın oy sayınızdan daha çok olması dışında hiçbir sorun görmüyorum bu konudaEğer kendinize ve yapacaklarınıza güveniyorsanız yarın seçim için gerekli hazırlıklarınızı yapardınız ve kendinizi halka seçtirirdiniz...
Madem böyle bir avantajınız söz konusuydu sandık üzerinden kazansaydınız..Oy sayımızın oy sayınızdan daha çok olması dışında hiçbir sorun görmüyorum bu konuda![]()
İşleyişte böyle bir şeyin olması mutlaka yapılması gereklidir anlamına gelmez. Bizler demokrasi ilkesi doğrultusunda kendi oyumuzla kendi idaremizi seçmek isteriz.İşleyiş bu doğrultudadır komutanlar anlaşır darbe yapabilir bunu kural dışıymış gibi göstermenin manası yok
İşleyişte böyle bir durum olursa ve mazeretiniz varsa yapabilirsiniz yazar ve mazeretimiz de varİşleyişte böyle bir şeyin olması mutlaka yapılması gereklidir anlamına gelmez. Bizler demokrasi ilkesi doğrultusunda kendi oyumuzla kendi idaremizi seçmek isteriz.
İşleyişte böyle bir durum olursa ve mazeretiniz varsa yapabilirsiniz yazar ve mazeretimiz de var
Reis agit yazmasaydi senin dışında kendi mevzusuna bu kadar yanıt veren görmedim bu zamana kadar![]()
Sende olmasan bir kişi eksiktik reissssReis agit yazmasaydi senin dışında kendi mevzusuna bu kadar yanıt veren görmedim bu zamana kadar![]()
Baktim yalniz başinasin bir sey yazayim dedim)))))Sende olmasan bir kişi eksiktik reissss![]()
Yalnızlık zor be reissssBaktim yalniz başinasin bir sey yazayim dedim)))))