Neyse darbe başarısız olursa tarihe bi darbe oldu altınok beceremedi yazılsınYakışır ablamıza![]()

Neyse darbe başarısız olursa tarihe bi darbe oldu altınok beceremedi yazılsınYakışır ablamıza![]()
Değiştir değiştir harbi önemli değil tümden önemli değilsin orası ayrı yakışır ama sana düşünsene gücük mesutAdımı değiştirmem de küçük mesut olayım ne olacak hocam çok mu önemli bu :d
#ALTINOKKAPATILDINeyse darbe başarısız olursa tarihe bi darbe oldu altınok beceremedi yazılsın![]()
Önemli değilsem forumda yanıtlama beni hocam uzaklarda bi yerlerde dur niye dert ediniyosun kullanıcı adımıDeğiştir değiştir harbi önemli değil tümden önemli değilsin orası ayrı yakışır ama sana düşünsene gücük mesut![]()
Gardaşım darbeyi yapan sizsiniz kimi dert edeyim Allah aşkına eslem seni dert ediyorum bundan sonra bu kadar güzel olma yaÖnemli değilsem forumda yanıtlama beni hocam uzaklarda bi yerlerde dur niye dert ediniyosun kullanıcı adımı![]()
Hocam kalp kırıklarımı biri süpürsün toparlanamıcam bu sefer benArkadaşı tanımam etmem muhabbetimiz bir şeyimiz yok benimle ilgili yargıya falan varmış notumuzu vermiş ambalajlamış haberimiz yoknasıl bi yer oldu burası
Güneşini kapattigimiz anda huzurun kalmaz, gelin güneşimizde ısının#DARBEYEHAYIR
Biz güneşli günler değil huzur istiyoruz üşüyünce montumuzu giyeriz sizin getireceğiniz güneş huzur değil cehennem olur bizlere![]()
Donup ölrüm yinede gelmemGüneşini kapattigimiz anda huzurun kalmaz, gelin güneşimizde ısının
Siz bilirsiniz, güneşli günlerden mahrum kalanlar listesine eklendin sıra sanada gelicek.liyaDonup ölrüm yinede gelmem
#DARBEYEHAYIR
Zorla güzellik olmaz
Kadir beni mahrum bırakma nolur neyderim benSiz bilirsiniz, güneşli günlerden mahrum kalanlar listesine eklendin sıra sanada gelicek.liya
O listeye de @Tolga bey yokSiz bilirsiniz, güneşli günlerden mahrum kalanlar listesine eklendin sıra sanada gelicek.liya
Ha bu arada sıra hemen bana gelsin en öne bile geçerim her zaman beklerim kadircimSiz bilirsiniz, güneşli günlerden mahrum kalanlar listesine eklendin sıra sanada gelicek.liya
Sen hangi partidesin liya , belli başlı bir Partin yok zira devamli değişim sürecindesinMadem o kadar güneşli gün isyorsunuz toplanın gelin bizim partiye cümbür cemaat![]()
Değişim şart Kadir sizede şart gel işte bak birlikte güçlenelimSen hangi partidesin liya , belli başlı bir Partin yok zira devamli değişim sürecindesin![]()
Biz zaten güçlüyüz gerek yok liyacanDeğişim şart Kadir sizede şart gel işte bak birlikte güçlenelim![]()
Peki size sorsam sizin antidepresanınız nedir?Biz zaten güçlüyüz gerek yok liyacan![]()
Peki size sorsam antidepresanınız nedir diye?Peki size sorsam sizin antidepresanınız nedir?
Kadir:Mağlubiyet
Fatih:Hezimet.
![]()