Tek partiden üç adayın oylamaya sokulması her ne kadar sıralama düşüncesi olustursada saçma daha çok emek veren değil de ek hesabı oluşturan kazanıyor sanırım ilk ayım da bunu gördüm her ne kadar ip ile yakalarım desende bunu aşmak sizde bilirsiniz ki çok basit olay ( ilkokul mezunu bir ayda olunur seçime yetistirilir 15 gündede bitirilir.)
oylamayı sıklıkla takip ettim bir saatte herşey bitti.
Adil mi değil mi bilemiyorum kimseyi suçlama anlamında da yazmadım.
Kazanan arkadaşı şimdiden tebrik eder daha kaliteli kuralların getirilmesi dileğiyle iyi oyunlar dilerim.
Ek hesabı oluşturan kazanıyor ne demek anlayamadık.
Sıralamaya giren ilk 7 kişi aday oluyor.
İsterse a partisi 5 oyuncusunu ilk 7ye sokar diğer partileri mat eder yapabilirse 7 adayını birden ilk 7ye sokar seçimi başlamadan kazanır.
Tek partiden 3 aday olması durumu yok ortada, 7 farklı oyuncu aday. Partisi kimi desteklerse başkan da o olur.
İp ile yakalama mevzusuna gelirsek kimse ilkokul mezunu hesap kasarken hem de kendi oyununa girip bunu yakalanmadan yapamaz. Dediğiniz gibi 15 günde bitirilir diyorsunuz kim hile yapabilmek için 15 gün uğraşır ?
1 saatte biten bir şey de göremiyoruz, şu an sonuçlar eşit ve en yüksek oy alan 2 kişi 2. tura kalacak.
Sizin düşündüğünüz gibi her partiden bir aday dersek ilk 7ye girmenin bir anlamı kalmıyor.