Oyun Başkanı Tarafından Referandum Çağrısı: Oyunun Geleceği için Birlikte Karar Verme Zamanı (4 Kişi İçeride)

YUNUS EMRE KORKUT

GÖK TENGRİ BİZ MENEN ⚡BATUGA HAN ⚡
43. Dönem Oyun Başkanı
Sevgili oyuncular

Oyunumuzda son zamanlarda yaşanan belirsizlik ve endişe verici gelişmeler üzerine, oyunumuzun istikrarını ve geleceğini korumak için bir adım atmaya karar verdik. Bu nedenle, referandum düzenlemek suretiyle tüm oyunseverlerin katılımıyla önemli bir karar alma sürecini başlatıyoruz.

Referandum, oyunumuzun temel değerleri ve geleceği hakkında önemli bir karar almak için bir fırsat sunacak. Tüm oyuncuların eşit şekilde katılımına ve görüşlerine saygı duyulacak ve alınacak kararlar oyunumuzun çıkarlarına yönelik olacaktır.

Oyunumuzun istikrarını ve demokratik değerlerini korumak için birlikte hareket ettiğimizde, güçlü bir topluluk oluşturabiliriz. Referandum sürecine katılımınızı bekliyor ve oyunumuza olan bağlılığınızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Sevgiler,
Oyun Başkanı
Batuga Han

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Darbe sözü vererek başkanlık makamına oturabilmiş, darbe için yola çıkarıp yolda farklı şekillere girmiş adamların darbe karşıtı referandum çağrısına ancak gülünür🤣 oyundaki arkadaşlardan ricam güven oyunu kimlere kullanacağını iyi tanımalarıdır

B

Begümben

Ziyaretçi
Bakayım benim oyum dile gelmiş konuşuyor da kime yazdırıyorsunuz bu yazıları merak ettim

KURT 77

Üye
Vatandaş
Darbe sözü vererek başkanlık makamına oturabilmiş, darbe için yola çıkarıp yolda farklı şekillere girmiş adamların darbe karşıtı referandum çağrısına ancak gülünür🤣 oyundaki arkadaşlardan ricam güven oyunu kimlere kullanacağını iyi tanımalarıdır
Kimler kimlerle olmuş birde üstüne yarı yolda bırakmış vay kine vay

Makamlar gelir makamlar geçer
Siz hep gülün arkadaşlar gülmek
Acizi mutlu eder 🌹

H

H Ü S E Y İ N

Ziyaretçi
Oyun başkanımıza desteğimiz sonsuzdur onun arkasındayız🌹