Antidemokrat davrananlar yargılansın hemde yüce divanda önden alalımDarbeyi destekleyen yargılansın
Antidemokrat davrananlar yargılansın hemde yüce divanda önden alalımDarbeyi destekleyen yargılansın
Peki Sen kimsin ?Millette biziz,
İrade de biziz,
Darbe de biziz,
Yargı da biziz.
.
Güldürüyosun beni darbeyi demokratik bir çözüm olarak görmek ne kadar demokratik ve mevcut hükümetle görevini iyi yapamiyo diyosaniz seçimlerde hünerlerinizi gosterseydinizAntidemokrat davrananlar yargılansın hemde yüce divanda önden alalım
e harfini eksik yazmışsın düzelt şunu sonra kizmasinlar#DarbeyEVET
Afferim açıklarını kapatmayı da öğretmisler ama daha mantıklı açıklamalarla açıklarını kapatKendim oyle yazdim. Anlayan anliyo
Sen kimsin alt tabaka 7. Sıradaki elemanKüçük sadettin o
Geçen dönem 7. bile olamayıp seçimlere giremediniz sesin çıkmıyordu. Çok yükseklerde görme kendini bi bakarsın tökezlemişsin.Sen kimsin alt tabaka 7. Sıradaki eleman
Ya yanarım yanarım bizim sayemizde o kadar seçim kazandınız ona yanarımGeçen dönem 7. bile olamayıp seçimlere giremediniz sesin çıkmıyordu. Çok yükseklerde görme kendini bi bakarsın tökezlemişsin.
Daha çok yanarsınYa yanarım yanarım bizim sayemizde o kadar seçim kazandınız ona yanarım
Tamam sen dedin diye daha çok yanıyorum çocuk adamDaha çok yanarsın
AferinTamam sen dedin diye daha çok yanıyorum çocuk adam
Büyüklere aferin denmezAferin
Büyüğe dememiş ki zatenBüyüklere aferin denmez
sadettin boş gürültü yapıyorsun küçüklüğünü her yerde belli etme.Büyüklere aferin denmez
DarbeyeEvet’ten başka bildiğiniz bir söz yok sanırım#DarbeyeEVET