İ
İsmail Güneş
Ziyaretçi
Kayra sana o kadar diyorum korkutma diye böyle metinler atma korkacak
Kayra sana o kadar diyorum korkutma diye böyle metinler atma korkacak
Darbe olunca açıldılar bi özgüven geldi bunlaraKayra sana o kadar diyorum korkutma diye böyle metinler atma korkacak
Söz vermedikSozunu tutamayanlar seviyyesin belli etmisdir zaten.
Yaw buna laf ogretmislerde tam ogretmemisler bizim kimseye verdiğimiz bir söz yok varsa birinin elinde benim verdiğim bir söz atın buraya ss eyer yoksada boş boş konuşmayınSozunu tutamayanlar seviyyesin belli etmisdir zaten.
Çekimser davrandıkNe verdiniz? Bizlerde soz namusdur
Xelil ilk önce edebiyle konuşmayı öğrensin o zaman muhattaba alırızVar diger platforumda cevabini verdi xelil. Istersen ozelden iletisime kecim bende verim cevabini
Kendimize darbe mi yaptıracağız hangi çılgın oNe verdiniz? Bizlerde soz namusdur
Gel ver bakalım da başkanını çağır o gelsinVar diger platforumda cevabini verdi xelil. Istersen ozelden iletisime kecim bende verim cevabini
Ne diyelim tamam buldumDarbeyeEvet’ten başka bildiğiniz bir söz yok sanırım
Aynen niko aynen devam etSozununuz eri olmayacaginizi ilk basdan soylemisdim ben. Yine hakli cikdim.
Uğurlu oyun icin sağolSozununuz eri olmayacaginizi ilk basdan soylemisdim ben. Yine hakli cikdim.
Sozununuz eri olmayacaginizi ilk basdan soylemisdim ben. Yine hakli cikdim.
Hemen yaziyorumm canım istedigin numara olsunYaz numarini forum veya oyun ozelden.
Erkek kibi konusalim.
Numarani yazamiyorsan burada yazma artik.
Tammami?