Yeter söz milletin (2 Kişi İçeride)

Emir Küserman

🇹🇷Büyük Turan Parti Sözcüsü🇹🇷
Vatandaş
IMG-20240416-WA0035.jpg
Cuntacılar yaptıkları kalkınmanın sonucunu görememişlerdir.Demokrasi bayramı demokrasi şöleni gene yaşanmıştır meclis tam yetki oylamasında yumruğunu vurmuştur.Güven oylamasındada halkımız milletimiz seçilmiş oyun başkanımızın yanında olmuşlardır.Bu yaşanan tüm olaylar a binaen tüm milletvekillerimiz e ve tüm oyuncularımıza teşekkür ü bir borç bilirim vede demokrasimiz e bu kara leke yi çalan kişi yada kişilerin bedel ödemesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Tribe girmişsin sen, oyun bu, darbe aksiyonunu yasattik size, darbe kurallarında başarılı ve başarısız başlıkları vardır. Başarısız başlığının altındaki kuralları oku ve öyle yorum yap. 😂

Emir Küserman

🇹🇷Büyük Turan Parti Sözcüsü🇹🇷
Vatandaş
Tribe girmişsin sen, oyun bu, darbe aksiyonunu yasattik size, darbe kurallarında başarılı ve başarısız başlıkları vardır. Başarısız başlığının altındaki kuralları oku ve öyle yorum yap. 😂
Ben bütün kuralları okudum sen rahat ol sana burdan ekmek çıkmaz git başkalarının açtıkları konulara cevap yaz Allah razı olsun sağol yaşattığın aksiyon için hayatımızda zaten aksiyon yoktu bide sen yaşattın valla var ol gine yaşat olurmu 🙂