S
SADETTİN AYDEMİRR
Ziyaretçi
Abisi sen şimdi git vergini kas bak yoksa efe abin kızar benden demesiSen üst tabaka mısın sadettin?
Abisi sen şimdi git vergini kas bak yoksa efe abin kızar benden demesiSen üst tabaka mısın sadettin?
Senin bu kısıtlı bakış açın var ya güldürmüyor değil beniYok ben tek tabancayım gördüğün kadarıyla ama seni biri gazlıyor o belli "yan tekerlek"
Aaa sana yakışıyor mu böyle şeyler mertcimSenin bu kısıtlı bakış açın var ya güldürmüyor değil beni
'vites topuzu'
Ben vergi kasmıyorum diye bana kimse kızmaz sen merak etme sadettin vergi kasmayı da küçük görüyorsan sana daha ne diyeyimAbisi sen şimdi git vergini kas bak yoksa efe abin kızar benden demesi
Vergi kasmayı küçük görmeği nerden anladınBen vergi kasmıyorum diye bana kimse kızmaz sen merak etme sadettin vergi kasmayı da küçük görüyorsan sana daha ne diyeyim
Herkesi küçük görüyorsun ya onlara küçük gördüğün şeyleri söylüyorsun. Uzun lafın kısası sana psikoloğa gitmeni öneririm aşağılık kompleni yenmek için. Ya da kökten bi hafıza kaybı yaşaVergi kasmayı küçük görmeği nerden anladın
Tamam ben psikoloğa gidicem ama sende tımarhane'ye gitcen kabul mü?Herkesi küçük görüyorsun ya onlara küçük gördüğün şeyleri söylüyorsun. Uzun lafın kısası sana psikoloğa gitmeni öneririm aşağılık kompleni yenmek için. Ya da kökten bi hafıza kaybı yaşa
A a bana deli mi demek istiyorsun sadettinTamam ben psikoloğa gidicem ama sende tımarhane'ye gitcen kabul mü?
Sen kendini deli olarak mı görüyorsun?A a bana deli mi demek istiyorsun sadettin
Tımarhane’ye düzgünler mi gidiyor sadettin? Sanırım bunu da seneye öğreneceksinSen kendini deli olarak mı görüyorsun?
Hayır benim dememle mi deli olacaksın demek istedim ama sen okumadığın ilkokul terk olduğu için edebiyat dersini bilmediğin için ne dediğimi anlayamadınTımarhane’ye düzgünler mi gidiyor sadettin? Sanırım bunu da seneye öğreneceksin
Aynen sadettin her şeyi sen biliyorsun küçük filozofHayır benim dememle mi deli olacaksın demek istedim ama sen okumadığın ilkokul terk olduğu için edebiyat dersini bilmediğin için ne dediğimi anlayamadın
YokAaa sana yakışıyor mu böyle şeyler mertcim
Adın sadın nedir bilinmez daha oyuna yeni başlamış bir insan bana laf atıyor sen bı oyunu ögrende gelAynen sadettin her şeyi sen biliyorsun küçük filozof
Hiç merak etme sadettin her şeyi öğreneceksin, beni de saygıyı da…Adın sadın nedir bilinmez daha oyuna yeni başlamış bir insan bana laf atıyor sen bı oyunu ögrende gel
İnşallah senide öğreniriz oyun zor gelip bırakmazsan tabi, saygıyı senden öğrenecek değilim sen önce bı kendine bak sonra insanlara laf atHiç merak etme sadettin her şeyi öğreneceksin, beni de saygıyı da…