AB Medya | Rüa & AlinTürkyılmaz Röportaj (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
AB Medya kuruluşunun en özel röportajlarından. Tarihe not düşülecek bir röportaj. Misafirlerimiz canım ciğerim dostum kardeşim @Kafirya ile çok afedersiniz *lin @Alintürkyılmaz . Keyifli okumalar

Öncelikle hoşgeldiniz başkanlarım kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Rüa: Hoş bulduk Eyy büyük mesuttt Ben Rüya oyunda Rüa forumda namı değer Kafirya 22 yaşındayım

Alin:Hoş buldukk ben Yağmur Oyunda Alin kısaca Alin Türkyılmaz 22 yaşındayım

Oyunda eleştirmek istediğiniz bir nokta var mı?

Rüa: güncellemeler son hızda devam ediyor açıklar ellerinden geldikçe kapanıyor bu konuda eleştiri değilde övgüyü hak ettiklerini düşünüyorum

Alin: Güncellemelerle tüm sorunların yavaş yavaş gittiğini düşünüyorum eleştirilik bir şey göremiyorum

Oyunun gelişimi adına bir tavsiyeniz var mı?

Rüa: aslında şöyle fazla makam var bakıldığında doğal olarak normal ama şöyle çarpıcı bir gelişim olması gerekli

Alin: Makamların biraz daha az olması düşüncesindeyim oyunun etkileşimini yavaşlatıyor onun dışında gayet iyi

Oyun tarihinin en yetersiz bulduğunuz oyun başkanı kimdir? Sebebiyle birlikte yanıtlayınız.

Rüa: Black White derim buna birilerinin gölgesinden çıktığında pasif durumundan kurtulduğu zaman işler başarabilir bu kafayla yapacağı tek şey piyon gibi bir oraya bir buraya gitmek olur üzücü durumlar 🙂

Alin: Oyun tecrübem buna yetmesede bilirsiniz illaki konuşmalar geçer o yüzden duyduklarıma bakarak AG34 derim.

Oyun tarihinin en iyi oyun başkanı kimdi? Sebebiyle birlikte yanıtlayınız.

Rüa: Eğer olabilseydi Magarsus(Efe) derdim ama onun dışında Çıtır derim başlangıcımız hoş olmasada kritik sorunları sakiniyetle çözmesini başarılı buluyorum

Alin: Yanii bunun içinde çok erken bir yanıt olur ama sevdiğim bir insan olarak kesinlikle olsaydı Emirhan olurdu.

Oyun başkanlık seçimini kaybetmesine en çok sevindiğiniz başkan adayı kimdi? Sebebiyle birlikte yanıtlayınız.

Rüa: Fatih Tutuk kendisinin ön yargısı ve oyun duruşu attığı adımlar özel hayata olan saygısızlığı gözden düşürüyor 🙂

Alin: Memolllll ne duruş ne insanlık bir kereye mahsus görmedim

Şu an bulunduğu makamı haketmediğini düşündüğünüz biri var mı? Sebebiyle birlikte yanıtlayınız.

Rüa: Bulunduğu makamları darbe yapmaya çalışıp başaramayarak zaten hak etmediklerini gösterdiler her kuşun yahnisi yenmez 🙂

Alin: Ordu diyorum direkt

Oyunda en sevmediğiniz oyuncu kimdir? Sebebiyle birlikte yanıtlayınız.

Rüa: Eyyy Büyük Mesut demiyeceğim mesutumun yeri bende ayrıdır Memolün eşi Güloreis bir insan ancak bu kadar sık boğaz edilebilir alakası olmayan konulara sürekli dahil olması beni benden alıyor .d onun dışında isim vermeye yok 🙂

Alin: Büyük mesut sebebini söylememe gerek varmı

Oyunda en sevdiğiniz oyuncu kimdir? Sebebiyle birlikte yayınlayınız.

Rüa: M-D, Ahmet Erol, Burak Atak, Fettah Özdemir, Alinim, Mesut ve niceleri bu insanlar oyunu bırak normal hayatıma dahil olan iyiliğimi düşünen insanlar. Bazen iyiki demek yetmez hepsinin küçük kız kardeşiyim ama ek parantez açmak istediğim 2 isim var

Magarsus (Efe) oyun içi değil oyun dışında tek cümlemden ses tonumdan bir problem olduğunu anlar çeker köşeye konuşur yeride değeride bende çok ayrıdır.

Kurt77 (Ertuğ) içinin temizliğini en iyi ben bilirim verdiğin değeride öyle biraz sesim çıkmasın nerde bu kız diye merak eder.

ikisininde yeri bende çok ayrıdır.

ismini vermediklerim kusura bakmasın lütfen 🙂

Alin: Tartışmasız rüa, büşra, melihh daha da sıralanırrr ama onların yeri ayrıı seviyorum merkez

İçinde bulunduğunuz partiden başka kendinize en yakın bulduğunuz parti hangisi?

Rüa: Kızılelma sebebi ise değer verdiğim kişilerin beni gerçekten evimde gibi hissettirmesi

Alin: Şuan için Türk budun sadece diğerleriyle bi etkileşimim olmadı türk budun daha yakın geliyor

İsim vermeden sevmediğiniz oyuncu ya da oyuncular için nasihat ya da eleştiriniz var mıdır?

Rüa: birilerinin gazına gelmeden yada yaranmadan yol yürümesi gerekli bir orda bir burda yapılacak şey değil bu çok bir işler başarmak istiyorsa eğer ki artık bir duruş edinmek zorunda

Alin: Çok burnu büyükler görüyorum adam laf söylemek için atıp tutuyor kendisine baksan hiçç gerçek sanıyor oyunu bi duruşun olur be kardeşim yükseldiğin yerden indirirler sonra

Seçimlerde yaşanan kaoslarla ilgili yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Rüa: nerde o eski kaoslarrr… son dönemlerde kimin eli kimin cebinde belli değildi artık safların tutulup kaosların başlayacağını düşünüyorum yoksa çok durgun son 4 5 aydır

Alin: Ben oyuna katıldığımdan beri öyle büyük bir kaos görmedim ama ordan oraya atlayıp kendilerini bir şey sanıp sonra icraatlarını da gördük boş icraatler

Yönetim ekibinden bir şey söylemek istediğiniz bir yönetici var mı?

Rüa: hepsine teşekkürü borç bilirim ama illaki tek bir kişiye söyleyeceksek Goncadır iyi kalbini hiç kaybetmezsin umarım bir dostun olarak alacağın ve aldığın her kararın arkasındayım onun dışında hepsi cidden mükemmel insanlar

Alin: Önceleri biraz ön yargılı bakıyordum ilk başlarda ama sonradan sevdim hepsini çok tatlı ve ilgililer

Yönetime alınmanız orda geçirdiğiniz zaman ve zorlukları nelerdir? (Rüaya özel soru)

Rüa: bu biraz uzun olacak belki yönetime alındığımda hem parti için hemde kendi hayatım için çok zorlu bir dönemdi hatada yaptım, kararsız kaldığım durumlarda oldu ama sabırla ve anlayışla doğrumdada yanlışımdada arkamda durdular yargılamadılar içeriyi bilemezsiniz eğer bilseydiniz hiç birimize bu kadar zorluk çıkartmazdınız gerek insanların asılsız suçlamaları olsun gerek anlayışsız bir şekilde saldırmaları olsun… umarım zamanı gelince onlarında ne durumlarda olduğunun farkına varırsınız 🙂

Parti içi karışıklıklar birleştirmeler şimdi ise isim değişikliği sürekli bir yer değişimi bu şekilde ilerlemenizin sebebi nedir (sizlere özel soru)

Rüa: benden sonra bir parti birleşimi olduğu doğrudur ahmet doğru kararı vermiştir inancım tam şu anki isim değişikliği ise bazı şeyler zirvede bırakılmalıdır olmadığım dönemde hep birlikte mücadele ettiler ama dediğim gibi zirvede bırakılması ve yeni temiz bir sayfa açılması gerekliydi

Alin: Parti birleşimiyle bir arada mücadeleler verdik dostça ilerledik tabiki biraz zorlayıcı yanları oldu arkada kaldık biraz ama yinede iyi ilerlediğimizi düşünüyorum şimdi ise rüyanın gelişiyle yep yeni bir sayfa açarak zirveye ulaşacağız yenilik her zaman iyidir

Kadın oyuncu olmak açık ara fazlasıyla zor başınızdan geçen veya sizi rahatsız eden durumlar nelerdir? (sizlere özel soru)

Rüa: gerçekten kanayan yaralarıma her defasında yenileri ekleniyor oyun içinde arkamdan edilen küfürler mi dersin, namusuma laf mı dersin, üstüme yürünmesi mi dersin bazen bunu sevdiğiniz insanlardan zarar görmem ya dediğiniz kişilerden görmek zordur

Cengiz, üstüme yürümesinden dolayı hala kırgınım açıkcası
Davut, ettiğin cümleler çok kırıcıydı ki her zaman demişimdir sana saygım sonsuzdu
Agit, her zaman destekçin olmak için çabaladım küçük kardeşimiz dedim yaptığın yanlıştı
Fatih Tutuk, yaptığın çok yanlış bir davranıştı özel hayata saygısızlık bu

dahada üstüne yorum yapacak bir şey göremiyorum bir insanı sevmek zorunda değilsiniz ama karşınızdaki insanında bir hayatı olduğu ve robot olduğunu lütfen unutmayın.

Alin: Kadınız diye üstümüze çok geliniyor oysa ki kurban olsunlar be en iyi biz düşünürüz en iyi biz yaparız küçük düşürmek desen var hakaret aşağılama desen var ama hepsinin üstünden geliriz biz

Son olarak oyun ya da forum içerisinde komik bulduğunuz bir olayı anlatabilir misiniz?

Rüa: kesinlikle terbiyesizliğinin komik duruma düşürdüğü Onur Turan banı diğerinede Eyy Büyük Mesutun oyun içi 2035 yediği kırşehir civarı olayı aşsşwşsşwşsşwşsşw

Alin: Bu darbe olayında çok güldüm darbe yapıcaz diye diye demedik bırakmadınız ee nolduuu tüm sözleriniz kayboldu gitti uzun uzun anlatırım da neyse şimdi

Teşekkürler.

G

Gonca

Ziyaretçi
Şuana kadar okuduğum bütün röportajlar arasında en iyisi kurt ve Efe
Daha sonra sen (Rüa) ve Alin gerçekten röportajın hakkını vermişsiniz diyebilirim 🙂🌹

Büyük Mesut yapıyorsun bu sporu eline sağlık 🌹

Ama ben hala Efe ve Memolreis
Kurt ve Büşra röportajı bekliyorum :)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Daha sonra sen (Rüa) ve Alin gerçekten röportajın hakkını vermişsiniz diyebilirim 🙂🌹

Sende kaos seviyorsun ama söyle(ye)miyorsun😀

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş

@Memolreis gel bakim buraya çabuk seste aradığın günleri yad edelim

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Alin Başkan beni tanımadan yetersiz bulmuş benim yaptığım bireysel başarılar dışında partileşmedede yaptığım başarılardan haberi yok herhalde neyse acemliğine veriyorum. yada birileri cevapları yazıp vermiş. :D

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Ve ayrıca isim soy isim vermiş Alin başkan. Beni duydukları kadarıyla isimim ve soy isimimle kimler konuşuyorsa artık.