Gülee gülee MesutGrubumuz sadece müzik paylaşımlarına açıktır
Gül dedin........Gülee gülee Mesut
Grubumuz sadece müzik paylaşımlarına açıktır
Yarasın beeee Başkanımm 🫡Hafta sonu Tatil keyif yapıyorum
@Alintürkyılmaz Başkanım
Gülmek güzeldir Mesutum pozitif enerji verirGül dedin........
Bu doğru alin maalesef hem yeni hem tuhaf hem ilginç hem de primciHerkes prim peşine düşer olmuş, yeni Yeni yüzler tuhaf komedyenlikler, İlginç paylaşımlar, farklı yorumlar
Bunada şükür Mesut daha beterleri varBu doğru alin maalesef hem yeni hem tuhaf hem ilginç hem de primci
Valla haklısın metin başkanımBunada şükür Mesut daha beterleri var
Sen bilirkişi misin? Uzman mısın? Yönetici misin? Sanane yeni yüzlerden sanane ilginç paylaşımlardan. Her konu da çirkefliğini, kendini göstermeye çalışma.Herkes prim peşine düşer olmuş, yeni Yeni yüzler tuhaf komedyenlikler, İlginç paylaşımlar, farklı yorumlar
forum tapulu malın mı beğenemedin herhaldeHerkes prim peşine düşer olmuş, yeni Yeni yüzler tuhaf komedyenlikler, İlginç paylaşımlar, farklı yorumlar
Sen sağlık bakanı mısın, sen kulak burun boğaz doktorumusun. Sana neeeeSen bilirkişi misin? Uzman mısın? Yönetici misin? Sanane yeni yüzlerden sanane ilginç paylaşımlardan. Her konu da çirkefliğini, kendini göstermeye çalışma.
Sen kimsin yiğido söyle bakimforum tapulu malın mı beğenemedin herhalde
Allah kurtarsın sende cerebrum yok anlamış olduk böylelikle.Sen sağlık bakanı mısın, sen kulak burun boğaz doktorumusun. Sana neeee
Sende bu üslubun ile, Nasıl bir kişiliğe ve karaktere sahip olduğunu gösterdin simdiAllah kurtarsın sende cerebrum yok anlamış olduk böylelikle.
Sen benim karakterimi sorgulayacak son insan bile olamazsın, millete laf yetiştiriciğine biraz kendini geliştir. O zaman berki ciddiye alırız seni.Sende bu üslubun ile, Nasıl bir kişiliğe ve karaktere sahip olduğunu gösterdin simdi