F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Hayırlı olsun anka ittifakı bol rekabetler
İyi para verirseler Altın Ok’u da satabilirim@Hezârfen kral bizim bu ittifakın isim hakkını mi sattın yoksa, başka birileri de anka ittifak bildirisi yapmış.
Tapusu sizde miydi?@Hezârfen kral bizim bu ittifakın isim hakkını mi sattın yoksa, başka birileri de anka ittifak bildirisi yapmış.
Heh tam olarak bu tepkiyi ilk kim verecek diye bizde aramızda konuşuyordukTapusu sizde miydi?
İyi insan lafının üstüne gelirmişHeh tam olarak bu tepkiyi ilk kim verecek diye bizde aramızda konuşuyorduk
Baskanim merhaba. Tanismadik daha once simdi size soyle birsey soyluyeyim oncelikle alt partiler diye bir kavram yoktur bizde yol arkadaslarimiz vardir. Alt parti kavramini sizin icinde bulundugunuz parti cok kullanir buda bizi ilgilendirmez.. Birlikte oldugumuz her bir yol arkadaslarimiza cok tesekkur ederiz.hayirli olsun Türk budun göktürk ve diğer alt partiler
o kavramı kullanacagımız parti mi var yanimizda hahaha vekillikleri güzel dağıt çok hesap kitap işlerin var senin üzme alt partileriniBaskanim merhaba. Tanismadik daha once simdi size soyle birsey soyluyeyim oncelikle alt partiler diye bir kavram yoktur bizde yol arkadaslarimiz vardir. Alt parti kavramini sizin icinde bulundugunuz parti cok kullanir buda bizi ilgilendirmez.. Birlikte oldugumuz her bir yol arkadaslarimiza cok tesekkur ederiz.
Ha ha ha zamaninda yapilmis hesap kitap isiniz cok galiba baskanim bildiginize gore. Ögretirsiniz nolucak. Sonucta ayni sistemin. Oyuncusuyuz.biz hesabini yapmadigimiz ise girmeyiz. Tesekkurler bence siz suan.kendinizle ilgilenino kavramı kullanacagımız parti mi var yanimizda hahaha vekillikleri güzel dağıt çok hesap kitap işlerin var senin üzme alt partilerini
Bayraminiz kutlu olsun bilgem hanim taze demlenmiş bi papatya çayı borcum olsun sizeHa ha ha zamaninda yapilmis hesap kitap isiniz cok galiba baskanim bildiginize gore. Ögretirsiniz nolucak. Sonucta ayni sistemin. Oyuncusuyuz.biz hesabini yapmadigimiz ise girmeyiz. Tesekkurler bence siz suan.kendinizle ilgilenin
Ha ha ha zamaninda yapilmis hesap kitap isiniz cok galiba baskanim bildiginize gore. Ögretirsiniz nolucak. Sonucta ayni sistemin. Oyuncusuyuz.biz hesabini yapmadigimiz ise girmeyiz. Tesekkurler bence siz suan.kendinizle ilgilenin
Tesekkur ederim .iyi bayramlar sizede. Ben sakinligimle bilinirim caya ihtiyaci olanlara ismarlarsiniz tesekkur ederim.Bayraminiz mübarek olsun bilgem hanim taze demlenmiş bi papatya çayı borcum olsun size
Bilmem hastaneye cok yakinsindir bi sor. Ben duymam gormem bunu iyi bilirsiniz. Ben kisilerle bir ittifak yaptigimi gormedim siz gorduyseniz onu bilemiycem ablasi cevap verme cok gec geliyor cevaplarin uyucam@E M İ R H A N seni banlatamadı, partiyi kapattıramadı, bari ittifak olayım demiş
Hocam hiperemezis gelişti bende..
Emedur çözer mi sence??
Ben alırım ya papatya çayı iyi oluyorTesekkur ederim .iyi bayramlar sizede. Ben sakinligimle bilinirim caya ihtiyaci olanlara ismarlarsiniz tesekkur ederim.
Baskanim olur sen ic. Sana laf yokBen alırım ya papatya çayı iyi oluyor
Teşekkürler başkanımBaskanim olur sen ic. Sana laf yok
Bilmem hastaneye cok yakinsindir bi sor. Ben duymam gormem bunu iyi bilirsiniz. Ben kisilerle bir ittifak yaptigimi gormedim siz gorduyseniz onu bilemiycem ablasi cevap verme cok gec geliyor cevaplarin uyucam