Göktürk Partisi bildirisidir. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Eveet erkenmi gecmi bilemedim ama az once gordumki bir kaos olusumu olabilir o yuzden de simdi yazmaya karar verdim.
Darbe girisimi esnasinda hepimiz biraz gerildik ama gecti sukurler olsun.
Gelelim meclis secimelrine.
Suan partimiz yol arkadaslari ve gercek kardesleri ile birlikte guzel bir gelecek doneme girmis bulunmaktayiz. Ben GÖKTÜRK Partisi Genel Baskani olarak basindan beri bizi yalniz birakmayan BÖRTEÇİNE ve BOZKURT HAREKAT partisine simdide ailemize katilan AY VE YILDIZ Partisine TÜRKGÜCÜ partisine GÜCLÜ GELECEK Partisine BÖRÜ Partisine bizleri yari yolda birakmadiklari son ana kadar canla basla calistiklari icin minnettarim.
SİMDİ basliyoruz. Herkese tesekkurler.Screenshot_2024_0518_171756.jpg

GöktürkHakanı

Büyük Turan Partisi Genel Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öncelikle Yeni dönemde herkese başarılar dileriz. Türk Gücü Partisinin ismi geçtiği için burada şerh düşerek açıklama hakkımı kullanıyorum .Kapalı kapılar ardından yapılan pazarlıklarda bizler yokuz. Geçmişte ittifak üzerine ittifak kurulmaz bizler kendimizi kullandırmayız bundan sonra kendimize yeni bir yol çizeceğiz

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Öncelikle Yeni dönemde herkese başarılar dileriz. Türk Gücü Partisinin ismi geçtiği için burada şerh düşerek açıklama hakkımı kullanıyorum .Kapalı kapılar ardından yapılan pazarlıklarda bizler yokuz. Geçmişte ittifak üzerine ittifak kurulmaz bizler kendimizi kullandırmayız bundan sonra kendimize yeni bir yol çizeceğiz
Zaten ilk konusmamizda da birligimizin vekil secimlerinde oldugunu siralamada olucanizi belirmistiniz baskanim . Bu sekilde de birligin buraya kadar olucani bildirmis olduk.emeginize saglik tesekkurler.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Siz yaşıyor muydunuz Aybars bey? 2 haftadır görmemiştim sizi de sanırım o yüzden hiçbir şeyden haberiniz yok. Neyse başarılarınız daim, yolunuz açık olsun.

GöktürkHakanı

Büyük Turan Partisi Genel Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz yaşıyor muydunuz Aybars bey? 2 haftadır görmemiştim sizi de sanırım o yüzden hiçbir şeyden haberiniz yok. Neyse başarılarınız daim, yolunuz açık olsun.
2 haftadır yoğundum Semih başkan haberimiz oldu herşeyden şimdi. Herkese teşekkürler

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
👏👏👏👏