E
E.A.
Ziyaretçi
Yok artıkKısacası de ki bu oyunda Azerbaycanli kardeşlerimizi istemiyoruz olsun bitsin. Bu yaptığın normal değil
Yok artıkKısacası de ki bu oyunda Azerbaycanli kardeşlerimizi istemiyoruz olsun bitsin. Bu yaptığın normal değil
Yönetim ırkçılık yapıyora geldi konu, çok şaşkınım.Yönetim taraf tutuyor denirdi derdik falan filan ama azerbaycanlı kardeşlerimizi istemiyor demek ilginç.
Zamanında ban yememe neden olan forum şikayetini okumuştum ban açılana kadar.Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Ban yiyince ne yaparsınız?
a)Yönetime forum üzerinden ulaşırım.
b) Yönetime instagram üzerinden ulaşırım.
c) Parti yöneticime ulaşırım.
d) Işık hızıyla diğer hesaba geçerim.
Ekli dosyayı görüntüle 15784
Cevap d ise o da banlı dikkat edin.
Kardeşim buraya yorum yapan bazı yüzsüzlere sorsan zamanında multi kullanıp neler elde etmişler diye ağzın açık izlersin vallahi bunuda kendileri itiraf etmişlerdir zaten çokta şey yapmayın arkadaşta kullandıysa cezasını çekerBurda bir mantiksizlik var sorulan soru seçenekler var ama şöylede bir durum var bu kişiler zaten onceden yapmislar kurallara gore gerekeni simdi yeniden boyle bir selfy onayi ve benzeri yapmalari gerekiyorsa secim bitmesine yakin ve 1 oyla seçim kazanilirken mi yapilmasi gerekliydi
Birde atlıyorlar her yere hakdan hukukdan bas ediyorlar manipülasyon yapmaya çalisiyorlar.Çicek böcek atmakdan baska işleri yokKardeşim buraya yorum yapan bazı yüzsüzlere sorsan zamanında multi kullanıp neler elde etmişler diye ağzın açık izlersin vallahi bunuda kendileri itiraf etmişlerdir zaten çokta şey yapmayın arkadaşta kullandıysa cezasını çeker
Oyun başkanlığını, darbeyi, meclis bileşenlerini, oyun savcılığını kaybedince AltınyayBirde atlıyorlar her yere hakdan hukukdan bas ediyorlar manipülasyon yapmaya çalisiyorlar.Çicek böcek atmakdan baska işleri yok
Görüyoruz seçimlerde kim kaybeden 15 parti birlesip bas edemiyorsunuz birde başarili saniyorsunuz kendinizi siz kendinizi eğlendirmeye devam edin anca kendiniz inanirsiniz kendinize parti ismimizlede ilgili dogru duzgun konus seviyenizi belli ettinizOyun başkanlığını, darbeyi, meclis bileşenlerini, oyun savcılığını kaybedince Altınyay
Evet görüyoruz zaten kimin kaybettiğini, ben sonuca bakarım, kazandığınız masa yok.Görüyoruz seçimlerde kim kaybeden 15 parti birlesip bas edemiyorsunuz birde başarili saniyorsunuz kendinizi siz kendinizi eğlendirmeye devam edin anca kendiniz inanirsiniz kendinize parti ismimizlede ilgili dogru duzgun konus seviyenizi belli ettiniz
Seçimler kazanilir kaybedilir önemli değil Allah'a şükür biz karakterimizi kaybetmiyoruz başımız dik gönlümüz rahatEvet görüyoruz zaten kimin kaybettiğini, ben sonuca bakarım, kazandığınız masa yok.
Bilmezmiyiz o kadar dik durmaktan beliniz kırılmış. (Bir rivayete göre Fatih halen kırılan belini tamir ediyor)Seçimler kazanilir kaybedilir önemli değil Allah'a şükür biz karakterimizi kaybetmiyoruz başımız dik gönlümüz rahat
Fatih selam söylüyor sinyorBilmezmiyiz o kadar dik durmaktan beliniz kırılmış. (Bir rivayete göre Fatih halen kırılan belini tamir ediyor)
Aleyküm selam sende selam söyle ama keşke kendi gelip selam verseydi belki benle tanışma fırsatı olurdu ; ))Fatih selam söylüyor sinyor
Seni biliyor herkes merak etme sen sinyorAleyküm selam sende selam söyle ama keşke kendi gelip selam verseydi belki benle tanışma fırsatı olurdu ; ))
Benim merak ettiğim sensin Fatih istersen senin için adımı sinyor yapabilirimSeni biliyor herkes merak etme sen sinyor