Adaletin Kapısında Bekçi Olmaya Geldim! (4 Kişi İçeride)

M U R A T

Demir Yumruk Partisi Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
IMG_0926.jpeg
Değerli Başkan Online Oyuncuları;

Oyunun ilk savcısı olarak seçilmenin mutluluğu içindeyim. Büyük bir demokrasi zaferinden sizlerin destekleriyle alnım ak olarak çıktım. Aslında dün konuşmamı yapmıştım aynı şeyleri tekrarlamayacağım ve resmi olarak yönetimin ilanından hemen sonra oyun yönetimiyle koordineli çalışmalara başlayacağım.
Dün bazı başkanların şahsıma ve beni destekleyenlere dediği gibi ne birilerinin kapısını süpüreceğim nede “Messi” olacağım. Evet başkasının kapısında süpürgeci değil ama Adaletin kapısında bekçi olacağım emin olabilirsiniz. Hepinize Adil ve Adaletli bir şekilde davranacağım. Bir kez daha beni destekleyen ANKA İTTİFAKI Parti üyelerine ve bana oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

🇹🇷🇹🇷İLK OYUN SAVCISI🇹🇷🇹🇷

🇹🇷muratcan4444🇹🇷

Silinen Hesap

Silinen hesap
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 15817

Oyunun ilk savcısı olarak seçilmenin mutluluğu içindeyim. Büyük bir demokrasi zaferinden sizlerin destekleriyle alnım ak olarak çıktım. Aslında dün konuşmamı yapmıştım aynı şeyleri tekrarlamayacağım ve resmi olarak yönetimin ilanından hemen sonra oyun yönetimiyle koordineli çalışmalara başlayacağım.
Dün bazı başkanların şahsıma ve beni destekleyenlere dediği gibi ne birilerinin kapısını süpüreceğim nede “Messi” olacağım. Evet başkasının kapısında süpürgeci değil ama Adaletin kapısında bekçi olacağım emin olabilirsiniz. Hepinize Adil ve Adaletli bir şekilde davranacağım. Bir kez daha beni destekleyen ANKA İTTİFAKI Parti üyelerine ve bana oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

🇹🇷🇹🇷İLK OYUN SAVCISI🇹🇷🇹🇷

🇹🇷muratcan4444🇹🇷
Sayın Savcım tebrikler 2. Defa ipi birincilikle göğüslediniz hak hukuk adalet diyerek devamını dileriz saygılar sunuyorum.

Qorxmaz Mehdiyev

Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 15817

Sevgi ve saygılarımla.

🇹🇷🇹🇷İLK OYUN SAVCISI🇹🇷🇹🇷

🇹🇷muratcan4444🇹🇷
Tebrikler Başkanım yeni vazifeniz hayirli olsun
GökTürk Vakti #🇦🇿🇹🇷

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Demokrasinin bir kez daha tekrarlanarak halkın ve hakkın yanında olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. İlk Savcımızı tebrik ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

Zetina
Kara Kuvvetleri Komutanı