Asil Türkler Geliyor! (4 Kişi İçeride)

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Herkese merhaba başkanlarım.
Kuruluşumuzun henüz 13. gününde , büyük bir enerji ve heyecanla başladığımız yolculukta inanılmaz bir başarıya imza attık. Kısa sürede çok çalışarak ve birlikte hareket ederek, 13 gün gibi kısa bir sürede sıralamada 3. sıraya yerleştik. Evet evet sadece 13 günde :) Üstelik bunu sayı olarak az ama öz çalışan bir ekiple yaptık. Bu, ekibimizin uyumu, azmi ve tutkusunun bir sonucudur. Bu başarıda emeği geçen en düşük puana sahip oyuncudan, en yüksek puana sahip olan oyuncuya kadar her bir parti başkanıma ve destekçilerimize sonsuz teşekkürler.(BAZI PARTİLERİN YÖNETİCİLERİ GİBİ PUANIN DÜŞÜKTÜ YÜKSEKTİ DİYE AYIRT ETMİYORUZ). Daha yeni başladık birlikte çok daha büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz. Bizimle kalın, harika şeyler olacak çünkü ASİL TÜRKLER GELİYOR!!!!

RE0N
ASİL TÜRK PARTİSİ SÖZCÜSÜ

Asil Türk.png

E M İ R O Ğ L U

KARA KUVVETLERİ KOMUTANI
Vatandaş
Daha yolun başındayız. İlk günkü parolamızla aile, dostluk ve güvenin olduğun yerde zaferin gelmemesine olanak yoktur. Adım adım ilerliyoruz. Hergün bir adım daha öteye. Bu vesileyle partimizdeki tüm başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Ha şunu da diyemeden geçemeyeceğim, bundan sonra ASİL TÜRKLER sahnede. Herkes oyununu ona göre oynasın.

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Dostluk ve kardeşlik üzerine çıkmış olduğumuz bu yolda birlikte her zaman bir adım önde yürümeye, Üzerimize kurulan ve kurulacak kirli planlar için daima mücadele içerisinde olacağımıza and içtik.
Partimiz ve Başkanonline içerisinde bulunan değerli arkadaşlarımız için Gecemizi gündüzümüzden ayırt etmeksizin çalışacağımıza Her zaman iyilik ve dostluk üzerine duruş sergileyeceğimizi bilmenizi ister
“Elbet Bir Gün İylik ve dostluk kazanacak” şiarını rehber edinmenin gücüyle
ASİL TÜRKLER her daim burada olacaktır.
Saygı ve sevgilerimle 🙏

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Burada çok şey yazmak istiyor insan.Bizleri bir hiçmisiz gibi gören ben olmasam siz olmazsınız 3 5 kişi bir araya gelerek ne yapabilirler diye düşünenler bu başarımızla şimdi umarım ki gurur duyuyorlardır.Bizlere inanan birlikte yol yürümekten onur duyduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve yeni kurulmuş bir parti olarak güvenen ittifak üyesi partilere ve değerli başkanları sonsuz teşekkürler.Birlikte güçlüyüz, beraberliğimiz daim olsun.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

Tebrikler Dostlar Başarılarınızın devamını dilerim🌹

Tebrik ediyorum, başarılar 🌹

Bu kutlu yolda sizleri tebrik eder başarilar dilerim Parti isminizin hakkini güzel asil açıklariminizlada veriyorsunuz ayrica bunun içinde sizleri tebrik ederim.

Asıl insanlar başarılar dilerim 🌹

Başarılar yolunuz açık olsun.

Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim başkanım👏🏻🌹

Başarılar dostlar
Teşekkür ederiz değerli başkanlarım 🌹🇹🇷

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Başarılar dilerim başkanım