Dünyanın En Güzel Günü ❣️ (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
Dünyanın en güzel moderatörünün doğum günüsü bugünnnn....

Hepimizin kahrını çeken, asla yardım etmekten gocunmayan, dünyanın en tatlı en merhametli kızının doğum günü bugün..

İyi ki doğdun Arı Maya 🥳🥳🎂🎂

Bu oyun sayesin de edindiğim en güzel dostluktu seni tanımak seninle konuşmak gerçekten daha önce biri sanaldan birine bu kadar değer vericeksin dese inanmazdım ama herşeyim oldun..

Umarım yüzünün güzelliği yaşına da yansır umarım güzel yüzün hiç solmaz

Ve umarım artık Fenerbahçe şampiyonluğu görürsün 😅😅

Nice mutlu senelere nice mutlu yaşlara

Üfleeee 🎂🎂🎂

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Yeni Yaşın Sana Sağlık Mutluluk Huzur Getirsin. Doğum günün Kutlu Olsun.

E

E.A.

Ziyaretçi
Oyuna başladıktan kısa süre sonra her daim canım olan Goncacım. Türkiye Gençlik Partisinin sekreteri, Yeniden Doğuş Partimizin en çalışkanı, moderatör olduktan sonra en çok çaba sarf eden Her türlü sorunda çözüm için ilk koşan oyunumuzun efsane oyuncusu ve moderatörü Goncacım. Her daim bu oyunda elde ettiğim en yakın arkadaşım olarak kalacaksın. Canım, dostum, kardeşim olarak her zaman hatırlanacaksın. Seni sevdiğimi her zaman bil 🌹 Doğum Günün Kutlu Olsun Canım, Doğum Günün Kutlu Olsun Gonca Moderatörüm ❤️

yusuf

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Serdal başkan doğum gününü kutlar @Gonca umarım hayatın hep güzel ve değerli geçer Allah a emanet ol ablacım

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Nice senelere Arı Maya, iyi ki doğdun, iyi ki varsın, iyi ki bizimlesin. Oyunun bize kazandırdığı nadide bir incisin sen. Birlikte nice mutlu huzurlu yaşlara sayın moderatörümüz, Arı Maya'mız, hiç eksik olmayan dileklerimiz ile🌹

G

Gonca

Ziyaretçi
Dünyanın en güzel moderatörünün doğum günüsü bugünnnn....

Hepimizin kahrını çeken, asla yardım etmekten gocunmayan, dünyanın en tatlı en merhametli kızının doğum günü bugün..

İyi ki doğdun Arı Maya 🥳🥳🎂🎂

Bu oyun sayesin de edindiğim en güzel dostluktu seni tanımak seninle konuşmak gerçekten daha önce biri sanaldan birine bu kadar değer vericeksin dese inanmazdım ama herşeyim oldun..

Umarım yüzünün güzelliği yaşına da yansır umarım güzel yüzün hiç solmaz

Ve umarım artık Fenerbahçe şampiyonluğu görürsün 😅😅

Nice mutlu senelere nice mutlu yaşlara

Üfleeee 🎂🎂🎂
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Seracım sen beni biliyorsun zaten söylememe gerek yok diye düşünüyorum ❤️

Fenerbahçem için inşallah o sene bu sene 😅

G

Gonca

Ziyaretçi

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah🌹 @Gonca

Doğum günün kutlu olsun @Gonca 😊

Yeni Yaşın Sana Sağlık Mutluluk Huzur Getirsin. Doğum günün Kutlu Olsun.

Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun 💐 😊 💐

Serdal başkan doğum gününü kutlar @Gonca umarım hayatın hep güzel ve değerli geçer Allah a emanet ol ablacım

Nice mutlu senelere 🌹

Doğum günün kutlu olsun @Gonca 🌹

Doğum günün kutlu olsun @Gonca 💜

Nice mutlu yıllara 🌹
Hepinize Teşekkür ederim ❤️

G

Gonca

Ziyaretçi
Oyuna başladıktan kısa süre sonra her daim canım olan Goncacım. Türkiye Gençlik Partisinin sekreteri, Yeniden Doğuş Partimizin en çalışkanı, moderatör olduktan sonra en çok çaba sarf eden Her türlü sorunda çözüm için ilk koşan oyunumuzun efsane oyuncusu ve moderatörü Goncacım. Her daim bu oyunda elde ettiğim en yakın arkadaşım olarak kalacaksın. Canım, dostum, kardeşim olarak her zaman hatırlanacaksın. Seni sevdiğimi her zaman bil 🌹 Doğum Günün Kutlu Olsun Canım, Doğum Günün Kutlu Olsun Gonca Moderatörüm ❤️
Bir Yönetici kimliği ile değil bir kardeşin dostun arkadaşın olarak cevaplamak isterim. Seni tanıdığım için çok şanslı biriyim. Başkan Online oyununun bana kattığı en değerli insanlardan birisi sensin hep de öyle kalacaksın teşekkür ederim ❤️