#SenBenYokBizVar
#VarOlsunAnkaİttifakı
başarılar diliyorum Ahmet başkanım
#VarOlsunAnkaİttifakı
başarılar diliyorum Ahmet başkanım
Canım sıkılıyor ne yapayım huyum kurusunSeni ilgilendirmez kardeş herkes kendi yoluna gitti sende kendi yolunu seçtin
Sana niye dert oldu kardeş, git başka yerde horozlan hadi.Dedi kendi partisini kurucularından birine değil de partisini zevkine parti kapatan birine devreden kişi.
Paşa gönlüm istedi "kardeş"Sana niye dert oldu kardeş, git başka yerde horozlan hadi.
Hava kaçıran bizim konuların altında bitiyor zaten, tosun paşa.Paşa gönlüm istedi "kardeş"
Balon mu ne içiyorsunuz siz arkadaşHava kaçıran bizim konuların altında bitiyor zaten, tosun paşa.
Sen bizi kafana takma, ben izin vermedikçe de konularımıza yorum yapma.Balon mu ne içiyorsunuz siz arkadaş
Tamam abi özür dilerimSen bizi kafana takma, ben izin vermedikçe de konularımıza yorum yapma.
Tosun paşa benim lafım mertcim.Hava kaçıran bizim konuların altında bitiyor zaten, tosun paşa.
Bı hayırlı olsun diyecektim dedirtmediniz yawKonumuzu kirletmeyin lütfen
Tamam senin olsun sadettincim.Tosun paşa benim lafım mertcim.
Benim zaten "Tosun Paşa."Tamam senin olsun sadettincim.
Küçüklüğünü gösterdin yine, sevinesin diye sana makam vermişler git biraz onunla ilgilenen, seneye 23 Nisan'da gel oyun başkanı yapalım seni sevaptır.Benim zaten "Tosun Paşa."
Tosun Paşa ağlama oynaaaKüçüklüğünü gösterdin yine, sevinesin diye sana makam vermişler git biraz onunla ilgilenen, seneye 23 Nisan'da gel oyun başkanı yapalım seni sevaptır.
8 seçim kaybettikten sonra girdiğim triplerTosun Paşa ağlama oynaaa
Hep biz mi kazancaz az siz kazanın8 seçim kaybettikten sonra girdiğim tripler