🔥
🔥ARDA ULAŞ ATEŞ🔥
Ziyaretçi
Çok güzel bir söz.Kimin ne dediği sana düşüyorsa senin ne dediğinde bana düşer aslan parçası
Çok güzel bir söz.Kimin ne dediği sana düşüyorsa senin ne dediğinde bana düşer aslan parçası
Sen kimseye bişey diyemezsinSana mı düştü kime ne dediğim he
Yok senden biliyorum, alıştık bu hallerine artık, neyse çoluk çocukla uğraşamam şimdi hadi git.Kişi kendinden bilir işi.
Sen git sen heryerden türüyorsun ya mantar gibiYok senden biliyorum, alıştık bu hallerine artık, neyse çoluk çocukla uğraşamam şimdi hadi git.
Burası bizim konumuz senin gitmen lazım illa bunu da mı biz söyleyek yaniYok senden biliyorum, alıştık bu hallerine artık, neyse çoluk çocukla uğraşamam şimdi hadi git.
Onlar bana karşı derse, bana düşer zaten cahil misin koç.Kimin ne dediği sana düşüyorsa senin ne dediğinde bana düşer aslan parçası
O çocuğun aklı senden daha hızlı çalışıyor biliyorsun ki yani en azından bildiğini var sayıyorum akıl yaşta değil başta oluyor o baş olmayınca da olmuyor maalesefYok senden biliyorum, alıştık bu hallerine artık, neyse çoluk çocukla uğraşamam şimdi hadi git.
Bu Anamur ne anlatıyorSen git sen heryerden türüyorsun ya mantar gibi
Anamur sevdadır her kula nasip olmayan bir sevda hemdeBu Anamur ne anlatıyor
Hadi artislik yapma git hadi.Bu Anamur ne anlatıyor
Cahilliğin ne demek olduğunu iyi bilirim çünkü bir zamanlar cahildim ancak kendimi geliştirdim şimdi anlıyorum ki cahillik bir konuda bilmemek değil bir konuda bilmediğin halde öğrenmemekmiş tam senin tanımın işteOnlar bana karşı derse, bana düşer zaten cahil misin koç.
Havasına suyuna taşına toprağına
Bin can feda bir tek dostuma
Her köşesi cennetim ezilir yanar içim
Bir başkadır benim memleketim.
Ekli dosyayı görüntüle 15896
Şimdi de Ziraat Mühendisi mi Oldunuz
yok olgunlaşma yapına bakıyorum ciğerim muzlu oralet içmeye benzemez kahvehanedeŞimdi de Ziraat Mühendisi mi Oldunuz
Senin gibilerle uğraşa uğraşa oldu kusura bakma gereğinden çok zaman harcadım sana başka konularda yine seni ezmek dileğiyle iyi gecelerBunlar kafayı sıyırmış
Olgunluk düzeylerini meyvelere göre ölçtüğünüzü bilmiyordum ayrıca muzlu oraletten hiç anlamam onlar kimyasal kimyasal bizi bozar.yok olgunlaşma yapına bakıyorum ciğerim muzlu oralet içmeye benzemez kahvehanede
Görmüşsün başkanım, hem de ne biçim görmüşsün… Muz seraları muzların yetiştirildiği toplandığı yerdir muzların yenildiği yer değildir.serap görmemişim demek
tamam işte yiğenim toplandığı yer işte seni topluyorum sürekliGörmüşsün başkanım, hem de ne biçim görmüşsün… Muz seraları muzların yetiştirildiği toplandığı yerdir muzların yenildiği yer değildir.