tabi bizde sizin gibiler için anlaşılmak adına kullanıyoruz ama nato kafa nato mermer kalaya alacağım insan değilsin ArdacığımSizin gibileri için dar olanı yetiyor evet.
tabi bizde sizin gibiler için anlaşılmak adına kullanıyoruz ama nato kafa nato mermer kalaya alacağım insan değilsin ArdacığımSizin gibileri için dar olanı yetiyor evet.
Bedenine göre bişeyler bakmaya gitmiştir dene istersenMert yeni kelimeler bulmaya gitti
(Pazara)
Aha şimdi de görünmez adam geldi hahababajabsBedenine göre bişeyler bakmaya gitmiştir dene istersen
Sen kimsin sn. başkan?Kim kime emir veriyor bu nasıl bir üslup???
Balık ye balık hafızan gidiyor iyiceAha şimdi de görünmez adam geldi hahababajabs
O yüzden bu kadar cevap verme gereği duydun değil mi.tabi bizde sizin gibiler için anlaşılmak adına kullanıyoruz ama nato kafa nato mermer kalaya alacağım insan değilsin Ardacığım
Arda Ulaş ATEŞSen kimsin sn. başkan?
Tamam(TÜRKÇE)Balık ye balık hafızan gidiyor iyice
Serap mı gördünüz başkanım?arda ulaş ateş nerelerde anamur muzu yerken görüntülenmiş en son
büyümüşsündür belki dedimde yok hala o güncellemeyi almamışsın şimdi konfor alanımı işgal etmezsen sevinirimO yüzden bu kadar cevap verme gereği duydun değil mi.
TM.Arda Ulaş ATEŞ
Önce kendinizi muhasebe edin.büyümüşsündür belki dedimde yok hala o güncellemeyi almamışsın şimdi konfor alanımı işgal etmezsen sevinirim
Kelime haznen yetmedi galibaTamam(TÜRKÇE)
Yok be senden birşey olmaz, çocuksun çocuk hadi sütünü iç git yat kızdırma beniTamam(TÜRKÇE)
Hayır burda 20 oy diye dalga geçen kişi, kapımızda oy dilenirken beklediği günleri unutmasın İsmi lazım değil baş harfi Emirhan dan bahsediyorum, ve genel olarak konuşursak Türk budundan bahsediyorum. Sizlerin milletin kapısında oy dile dilenip beklediginiz günlerinde biliyoruz, suanki çok sevdiğiniz partilerin arkasından neler konustuginuzuda, Azerbaycan partisinin kapatılmasında sevinçten gobek atıp ertesi gün Parti'nin uyelerine nasıl çullanip yönetimde yer, makam mevki vaatleri verdiğinizide biliyoruz.burada gelip çiçek böcek naraları atıp ikili oynamayin. Bilmem kaç seçim kazandık diyerekte başarı elde etmiş gibi boş cümleler kurmayın işiniz gücünüz film yapmak. Film yaparsınız ama senaryoyu biz yazarız yiğitler unutmayın. Biz müsade ettiğimiz için meydandasiniz. "Plana sadık kal"
Tutmayın Tosun Paşayı midilli'ye bindi kendini kral zannediyorYok be senden birşey olmaz, çocuksun çocuk hadi sütünü iç git yat kızdırma beni
İşte başkanım bazıları bir zamanlar 70 oy çıkarırken şimdi 35 oy çıkarıyor 20 oyla dalga geçiyorlar bilmiyorlar ki önümüzdeki dönem onları geçeceksinizSayın genel başkanım 15 günlük partiden 20 değil 30 oya yakın aldık kimseye kanıtlanacak bir durum yok vızıltıları duymayalım cevabımızı zamanla veririz
Yok görünmeyen kişilerle muhattap olmuyorum.Kelime haznen yetmedi galiba
Şu çocuğu biri midilli'ye götürsün sabahtan beri ağzından düşmüyor, nerde bunun diğer abileriTutmayın Tosun Paşayı midilli'ye bindi kendini kral zannediyor
Git bi göz doktoruna randevu al o zaman sağlık herşeyden önce gelirYok görünmeyen kişilerle muhattap olmuyorum.