Genel Kurmay Başkanı Veda Mesajı (3 Kişi İçeride)

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Değerli dostlarım acısıyla tatlısıyla görev süremin sonuna gelmiş bulunmaktayım.
Bu makama gelmemde destek verip arkamı her zaman yaslayabileceğim başta partimin kurmayları @Fatih TUTUK @Kadir Aydın ve @Hezârfen ağabeylerime
aynı şekilde her zaman bana desteğini veren dostlarımız ÖVİP , Azerbaycan Türk Birliği(R.İ.P) ve Asil Türk partilerine teşekkür ederim.
Makama geldiğim günden beri yapılabilecek her şeyi yaptığımı düşünüyorum.
2 kez seçimi kazandık sonrasında bu çürümüş düzene dur ve biraz da heyecan olsun dedik ve bir darbe girişimi başlattık. Yoldaşlarım @Berkay Beyoğlu Xelil ve Magiciana selam olsun. Maalesef kara propagandalara mağlup olduk.
Demokrasi lafının arkasına saklanmış şahıslar seçimle gelmiş komutanlarımızın yerine atanmış komutanlar getirdiler.
Ancak onu bile beceremeyen dostlarımız büyük uğraşlarla istikrarını sağladığımız ordumuzun tüm nizamını bozdular ve atadıkları H.K Komutanı görevinden düştü atamayı (gasp etmeye çalışsalar da .d) yapmak bize nasip oldu. Görevinde @Coşkun Karaosmanoğlu başkanıma başarılar dilerim.
Velhasılkelam göreve gelirken kazanan Başkanonline olsun dedik elimizden geldiğince bu oyuna içerik çıkartmaya çalıştık. Burası roleplay-gaming ise dibine kadar yaşadık ve yaşattık. Burada tartışmalara girdiğimiz herkese hakkım helaldir.
Yeni seçilecek Genel Kurmay Başkanı böyle dolu bir dönem geçirir mi bilemem ancak şimdiden görevinde başarılar dilerim.
Bu saatten sonra tek amacım Altın Ok partisini yüceltmek olacaktır.
-8.Dönem Genel Kurmay Başkanı YasinKartal

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Darbe girişiminde bulunun, sonra demokrasi naraları atın forumda. Sonrada kara propogandalara mağlup olduk deyin. Ne güzel dünya değil mi? Bu platform sizi asla unutmayacak darbeci komutan. İyi oyunlar. He şimdi siz bana kara propoganda yapacaksınız. Yavaş olun 😂 yine kazanan biz olacağız. 🇹🇷🇹🇷🌹🇹🇷🇹🇷

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
@YasinKartal başkanım öncelikle vermiş olduğun hizmetler adına teşekkür ederim.Darbe girişimi demokrasimizde tasvip etmediğim bir durumdu ancak,oyun içerisindeki makam ve mevkileri kötüye kullanma konusu gündeme geldiğinde belkide bir gereksinim duyduğunuzdan dolayı bu girişimde bulunduğunuzu düşünerek iyi niyetli bir girişim olarak aleme nizam kavramı olarak kabul ediyorum.Atamış olduğun Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevini de layıkıyla görev sürem dolana kadar icra edeceğimden kuşkun olmasın.Yeni dönemde sana ve Diriliş ittifakı mensuplarına başarılar diliyorum.

#AlemeNizam. için Diriliş çatısı altında buluşmayı tüm oyuncu arkadaşlarıma davet ediyorum.

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Darbe girişiminde bulunun, sonra demokrasi naraları atın forumda. Sonrada kara propogandalara mağlup olduk deyin. Ne güzel dünya değil mi? Bu platform sizi asla unutmayacak darbeci komutan. İyi oyunlar. He şimdi siz bana kara propoganda yapacaksınız. Yavaş olun 😂 yine kazanan biz olacağız. 🇹🇷🇹🇷🌹🇹🇷🇹🇷

Sakın ol şampiyon 🤣
Şimdi o tanka taş fırlatmayı bırak usulca yatağına git ve uyu 👍

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Bak bu platform beni unutmaz da senin adın hızlı silinecek, ablandan imzalı izin belgeni göremedim geç kalma getir onu.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Emeklerine sağlık kardeşim. Başarılı bir süreç gecirdin. Tekrar oyunda haksızlık gördüğümüz de, darbe yapmak için makama geri çağırırız, kaybolma bir yere 😂